lifeonsnippen.blogg.se

Här får ni följa med en fart fylld familj och vårat liv på landet. Följa oss i motgångar och framgångar å lite annat.

Göteborg!!!!!!

Publicerad 2013-02-09 21:35:57 i

Japp då börjar melodifestivalen och denna gång i Göteborg :). Se hur denna kväll kommer att roa och underhålla. Några av artisterna har man sett och hört förut hmm nja skeptisk till vissa av dom. Men jag kan omöjligt bli mer ut tråkad i kväll. Som vanligt kommer jag att skriva och kommentera kvällens bidrag mm mm. Hoppas att jag roar någon av er :) schy det börjar nu :). Tydligen så spännande att snuttas lösa tand hoppa ut. Ja ja största möjliga tystnad.........stelt inledning, he he fattar att han kom nr 2. Finns ju ingen humor inget roligt alls ju. Blä blä blä jag blir för fan ut tråkad. Fast nu verkar det bli ös, tänk att det ska krävas pensionärer till att få ös på det. Fan vilken bra låt ju måste ha den. Stor applåd till er!!!!!!


1) Anton Ewald ( begging):
Ser lite förvirrad ut, lite bögig i rösten. En flick idol kan han nog bli. Blir ingen vinnare. Hmm frågan är om någon har skrämt han eller om han rymt från sin vakt post som fågel skrämma. För har han rymt så letar nog bonden. Nä ingen höjdare alls.


2) Felicia Olsson ( make me no 1) : intrycket man får är en mysig och go tjej. Kan vara lite blyg av sig. Kul med mullig tjej som får visa vad hon kan. Lite seg låt men texten skit bra. Denna låt absolut att jag vill ha den till final. Hejar på henne, men ta bort påfågeln från axeln :). Till och med sonen diggar och det är topp betyg det.



3) Annelie ( Joacim cans) : snälla old man gå och klipp dig å ta din adhd medicin.



4) Swedish house Word ( one top of the world) : herre Gud man kan ju börja undra om det är dom eller melodifestivalen som är desperata ? Gamla tanter som tryckt ner sig i för små kläder. Tror ni att ni är 15 år??? Nä gå hem å räkna ut hur gamla ni är, låten är inget som passar dom. Nä skräp allt i hopa. Hmm strippstången fattas för det skulle passa deras för små kläder. Blä blä blä



5) Erik Segerstedt och Tone damli ( Hello goodbye) : har aldrig hört talas om dom men att nu får man höra dom. Hmm låten är inte för rolig, den känns lite som en annan låt, på minner mycket om den. Hmm undra om dom ska betäcka på cenen? Dom ser sugna ut. Nä hade väntat mig bättre mycket bättre i från dom. Tyvärr ni kommer inte vidare.



6) Louise Hoffsten ( only the dead fish follow the ) : Hon måste sakna sin guld fisk som hon råka Mata ihjäl eller nått. Men nu får vi höra. Gillar henne som fan hoppas bara på att låten ska vara bra nu, har stora förväntningar. Inte en av dom bästa låtarna men jag gillar den. Fan vad kul att se henne. Vilken glädje hon utstrålar :). Snygg för sin ålder.




7) Rikard Wolff ( en förlorad sommar) : tycker han är för torr för att vara med men att lyssna se hur domen blir. Hmm undra hur många plastik operationer han gjort? För leendet är ju upp till öronen. Ge han lite smink så har vi en clown. Hmm man hör ju knapt vad han sjunger. Nä nä nä gå hem igen, han har blivit för mycket till åren. Känns som ett adjö på en begravning. Suck suck




8) Sean banan ( copacabanana) : hmm låtens namn låter ju helt okej. Men nu får man se och höra hur det går. Vilken idiot han är. Men fan måste säga att låten rockar och svänger. Kommer komma till final.

Nu kom mina favorit tanter, så nu diggas det för fullt :). Ska bli spännande och se vilka som vinner direkt. Spänningen stiger ett rätt hittills , nu är det bara att vänta ....................nä jag fick nöja mig med ett rätt.
Tack och god natt

Kommentarer

Postat av: gudmor

Publicerad 2013-02-09 22:02:16

Låtarna va sådär denna gång men synd att man inte fick rösta på tanterna i stället..Erik segerstet va med i gruppen EMD..Tjejen hade en stor hit med Eric Saade...Kul med en östgöte i finalen..kram

Postat av: gudmor

Publicerad 2013-02-09 22:02:59

Låtarna va sådär denna gång men synd att man inte fick rösta på tanterna i stället..Erik segerstet va med i gruppen EMD..Tjejen hade en stor hit med Eric Saade...Kul med en östgöte i finalen..kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela