lifeonsnippen.blogg.se

Här får ni följa med en fart fylld familj och vårat liv på landet. Följa oss i motgångar och framgångar å lite annat.

Kväll

Publicerad 2013-01-31 19:11:47 i

Då har kvällen kommit och allt har gått bra. Fick sovmorgon och Jonathan på toppen humör :). Plocka och fixa här hemma en stund och sen bar det av till Anita som ligger på sjukan. Hon blev så glad så glad då :). Sen hem å laga mat å tvätta. Har inte hunnit så mycket men att det har varit en bra dag. Gubben han sätter upp tapeter :). En bra dag för att vara jag

Tomt

Publicerad 2013-01-30 11:52:22 i

Orkar inte skriva så mycket i dag, allt är tomt och svart. Man har och bär på så mycket att det känns som man ska explodera. Det börjar bli mycket och man sluter sig.

Regn

Publicerad 2013-01-30 07:14:50 i

Blä vad det regnar, är som om någon öppnat vatten kranen kan jag lova :( jag är trött på skit väder och klet. Fy jag hoppas att barnens kläder e torra nu och jag får inte glömma packa ner jonathans regnkläder bara. För det blir Inge bra alls då. Nä nu ska sonen upp, vara hos Maggan halv nio.

Natt

Publicerad 2013-01-29 22:17:57 i

Barn sover, allt fixat och man sitter ner en stund. Ska lägga mig straxt nu och gubben med. Dagen gick fort och den har varit mysig :). Alltid mysigt att it och gå med sin son :) nä god natt

Ätit

Publicerad 2013-01-29 18:03:40 i

Då har man fått mat i magen och disken undan röjd :) men fy vad trött man blir efter att man ätit. Rena sömn medlet ju, men att det brukar gå över efter en stund. Gubben är ute och ska fixa lite av varje som e tvunget. Barnen duschar och jag sitter med en kopp kaffe å bara slappar 2 min. Känns skönt att kunna göra det :). Ska fixa med lite innan jag kan duscha och ta kväll.
Kladdar mer senare :)

Hemma!

Publicerad 2013-01-29 15:04:10 i

Ganska nyss kommit hem, fixade lunch och efter att vi ätit så tog jag och skrutten bilen till Hanna. Ställde den där och gick, gick till återvinningen som hade en hel del och dom har blivit större nu med. Hitta lite men att man bara ögon shoppa och så. Sen gick vi till östenssons, gamla stan, Konsum, och till bjälbotull skolan. Hämta jaqueline där och sen bar det av hem. Jonathan han myste som bara den, satt snällt i vagnen hela tiden och han sov en stund också. Nu är dom ute och busar han och stora syster. Hon ville vara ute med han å leka å det gör inget. Är bara nyttigt för dom att vara ute och få frisk luft i lungorna. Riktigt skönt var det att vara ute och gå även om det var och är grått ute. Snöblandat regn ser det ut som att det kommer ner så att det blir nog kanske snö senare dom lägger sig :). Ska snart fixa mat så att det finns när gubben kommer hem. Kladdar mer sen :)

God morgon

Publicerad 2013-01-29 07:11:57 i

Ja då är man vaken, tänt i pannan, satt på kaffet och väckt snutta. Fixat hennes frukost och nu sitter jag i soffan å kladdar här i :). Ska krypa ner hos hos Jonathan när hon åkt om han inte hunnit vakna till dess. Herre Gud säger jag bara, min "kusin" alltså min kusins lille bror som hennes mor har med en annan. Ja han i alla fall hade råkat ut för en liten olycka, och det fick jag veta av barba eller han sa det till min man som tala om för mig. Så jag drog iväg ett mess till hans mor och skrev att jag hoppades att han skulle få komma hem om han inte redan gjort det och att det inte var något allvarligt. Och sen bröt det loss, undra vem det var som sagt något men jag svara inte på det först. Sen kom det ett till att jag inte svarat. Så jag skrev det men jag tyckte inte det hade någon betydelse. Men det tyckte hon efter som folk prata om sånt dom inte visste. Ha ha ha ha ja ja å det ska komma från japp. Sen blev det väldigt stelt och börja fråga om jag fått jobb mm. Vad fan hade det med saken att göra? Fattar inte alls det, så att man ska verkligen inte säga något till någon när man hör något inte ens när någon gjort Sig illa så det blev akuten. Jävla intriger och tjafs om små saker. Va trodde hon/ dom? Att ingen skulle prata om det? Att lilla Skänninge inte skulle prata runt det? För det borde dom ha lärt sig att folk pratar och att det går runt. Ha ha ha ja herre Gud, men att nu blir det att verkligen inte bry sig heller. Fy fan som sagt för folk, inte konstigt man är enstöring och inte knappt pratar med någon. Kaffet e verkligen gott nu och ögonen dom går i kors, men jag får snart vila om jag har en jävla tur vill säga :) vilket jag inte brukar ha :( Gäsp gäsp gäsp, segt. Funderar på att ta en tur till pappa å Ragna å fika med skrutten, men att vi får se vad som händer.

Kväll

Publicerad 2013-01-28 21:19:02 i

Som sagt alla barn har olika behov när dom är sjuka och alla barn har olika behov över huvud taget. Jonathan har sovit ca 1 timma nu bredvid sin stora syster. Dom är för söta så att han får ligga kvar hos henne :). Jag och david fick se på familjen annorlunda ensamma. Kändes konstigt tyckte vi båda, david gick ut till verkstan en stund efter att det var slut. Så att han kommer nog in snart. En ny dag i morgon igen som man får se vad den har att erbjuda. Är det fint ute blir det lek i lekparken en stund :) Nä nu ska jag lägga mig och läsa bok en stund :).

Största

Publicerad 2013-01-28 19:54:36 i

Får jag be om största möjliga tystnad FAMILJEN ANNORLUNDA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efter middag

Publicerad 2013-01-28 14:52:44 i

Hämtat sonen och han sover nu, maten är förberedd och pannan brinner fint :) ska ta en dusch och sen laga maten. När maten fixar sig i ugnen så ska jag lägga mig och vila i ca 30min det ska bli skönt det. Har städat ur ugnen och efter det känner man sig inte för fräsch efter det. Gubben prata om att han ev sluta tidigare. Man kan ju hoppas i alla fall på det :). Snutta kommer straxt med bussen ska bli kul att höra hur hennes dag varit. Gäsp å åter gäsp vad jag är trött å seg nu. Allt hade gått bra hos Maggan och han hade varit pigg å glad hela tiden. Gud vad skönt det känns.

??????

Publicerad 2013-01-28 10:03:06 i Allmänt,

Är det någon som vet hur man lägger till länkar och ändrar texten välkommen till denna blogg?????
Har tittat men hittar fan inget :(

Tystnad

Publicerad 2013-01-28 09:57:39 i Allmänt,

.y vad tyst det är nu när sonen är hos dagmamman och snutta i skolan, jonathan han var hur uppspelt som hellst över att få komma iväg och leka igen. Nyttigt för han att komma tillbaka. Får hoppas att det får vara så nu så att han inte blir sjuk igen, han är lite krasslig nu men inte så att han inte kan gå till maggan och vara där. Hmm mm mina barn är inte helt PERFEKTA!!!!!!!!   Tack gode gud för det för att det skulle inte vara kul om dom vore som robotar måste jag säga. Min dotter lägger sig 19.30 vilket jag tycker är helt okej med tanke på att hon är snart 11år sen har vi sonen som det är lite si och så med han kan somna sent och visst det tar på än men att det är inte hela världen om han inte sover. Jag och david vi kan gnälla om det ibland men att jonathan han stör ingen så att det är kattastrof och med tanke på hur glad han blir när pappa kommer in och är med oss så tro fan att han inte vill sova på kvällen förrens han sitter och somnar på egen hand. Han har varit hemma med i 2 veckor så att det finns nog gott om över skotts energi också, han har vaknat om nätterna nu ett tag men det beror på att han har hostat och är förkyld. Men annars så måste jag ge mina änglar gold stars , dom kan bråka ibland och ryka ihop men vem har inte haft dela meningar med sina syskon? Vem har inte bråkat med sina sysskon när man var liten och än i dag?? Men det är en JÄVLA TUR ATT VISSA UNGAR ÄR PERFEKTA!!!!
Dagen i dag för min del blir att söka jobb som vanligt och sen blir det att fixa lite små saker som sagt. Men konstigt känns det allt när man inte har barn hemma.Får äta min lunch ensam i dag :(
Host host host köpte medel för att göra ugnen ren och fin och jag har inte vågat andvända det när barnen varit hemma för att det stog om frät skador på huden mm mm Mr Muscel är det , och fy för fan när jag spruta nu fick hosta satan och det var jobbigt att kunna andas. Skulle behövt köpa skyddsmask och haft på.Ser inte fram imot att torka ur det när det har gjort sin verkan host host host. Gubben han jobbar idag för fullt och när han kommer hem så ska det sättas upp mer tapeter så att det blir klart någon gång. Maten kommer inte ta någon längre tid i dag för det e förberett så att det bara är att laga till det hela och det e klart på ca 30min.Nä nu ska man ta och göra lite nytta :)

Trött

Publicerad 2013-01-28 06:55:34 i

Vaknat igen några ggr, han hostar och gråter mellan varven. Men att lite mer har man fått sova igen. Ska straxt väcka han så att han hinner vakna till mm innan han ska äta frukost och till Maggan. Gör ett försök med henne så får vi se hur det går och vad hon säger. Jag hoppas att hostan snart går över och att den beror på förkylningen och går över med den. Jag vet inte hur detta kommer bli annars inte en aning om hur det blir med jobb eller nått. Fattar inte varför det just ska vara han som blir sjuk hela tiden. Det är synd om han framför allt, men orkar inte som förälder hur länge som helst heller. Det är rätt frustrerande att missa det ena erbjudandet efter det andra hela tiden. Och jag måste ha ett jobb nu. Tankarna far runt i skallen och man får inte in dom i sina fack eller nån ordning på det. Nä dags att väcka sonen nu

Känsla

Publicerad 2013-01-27 20:46:43 i

Har haft en känsla i kroppen, och jag har inte känt mig på topp. Men jag har slagit ifrån mig det hela. Tanken har slagit mig men man avfärdat direkt. Men nu har det kommit fram. Hur länge ska det hålla på denna gång.

Nu sitter

Publicerad 2013-01-27 19:44:01 i

Ja nu sitter man med en god kopp kaffe och njuter lite. Väntar på att barnen ska bli färdiga att komma i säng. Gubben han tjatar som vanligt i luren när det är kväll. Det är alltid nått hela tiden här hemma. Fart fart fart fart är det 24 timmar om dygnet här hemma det är något hela tiden. I morgon är det Maggan för Jonathan efter 2 veckor hemma så kommer han nog tycka det är roligt för han. Han kommer nog vara lite trött och sliten efter en hel dag med Maggan och alla barnen. Han var helt slut efter en stund ute i dag, han var så lycklig så lycklig av att komma ut och leka med syster och i lekparken. Dom busa runt som bara den å lekte gott. Han var bra lycklig och det var kul att se det. En riktig ute kille är det som skulle kunna vara ute hela hela tiden :). I morgon blir det att fixa ugnen för min del och handla lite granna. Posta brev och sortera lite. Annars kommer det nog vara lugnt och man kan ta det som det kommer lite granna :). Gubben jobba i morgon och det ska bli skönt, för man kan bli galen när han varit hemma ett tag och så. Gäsp vad skönt det ska bli att få sova, så jag hoppas skrutten somnar snart. Men att det blir nog en vaken natt igen och man kommer vara lika slut i morgon igen. Nä nu ska jag fixa med skrutten och lite

Kvällen kommen

Publicerad 2013-01-27 18:48:13 i

Japp kvällen har kommit och det är rätt lugnt nu i alla fall. Nja förutom Jonathan som gnäller lite då och då. Nu ska jag ta en kopp kaffe å njuta lite. Sen blir det en dusch och kolla tv en stund. I morgon börjar vardagen igen.

Aaaaaaa

Publicerad 2013-01-27 12:40:28 i

Inte sovit nått och så tapetserar vi, och det går inte att jobba med han, man blir galen. Han är en sån perfektionist att man bara vill skrika rätt ut. Det ska vara på hans sätt och ingen annans. Så att det har slutat med att han står där inne ensam nu för jag dränker han i tapetklistret annars kan jag lova grrr. Och sen är vi inte överens om soffa, så att jag har beslutat att jag släpper allt och han får göra allt själv, tapetsera lägga golv sätta lister mublera och fixa. För inget duger åt han som jag tycker eller nått. Fan orka bråka säger jag bara nä det orkar inte jag i alla fall kan jag lova. Barnen äter lunch och jag dricker kaffe. Känner att jag är för trött, för grinig, för irriterad för att orka äta eller ha mat lust. Nä fy fan det är en kämpig dag som man bara vill lida igenom och sen sova. Men att denna dag ska vell sega som fan.

Vaken

Publicerad 2013-01-26 22:00:29 i

Ja vaken är vår son ännu, hans syster hon sover gott nu och jag kan lova att det skulle jag lätt med kunna göra. Men att så länge sonen håller igång så får man vackert vara vaken och se glad ut. Gubben prata nyss klart, det var Anders han hade pratat med och han hade tagit en öl för mycket också. Ja då kan det bli lite hur som med samtalen och dom kan bli röriga. Fick mess av Hanna nu, stackarn är på väg hem från sin mor nu igen. Hon har inte en ledig stund som hon inte är där. Och nu blir det mer med tanke på saker som blivit värre. Fan önskar jag kunde göra något men som sagt jag får stötta och finnas vid hennes sida. Hon är min bästa vän som jag alltid kommer hjälpa, stötta, trösta, skratta med, dela jobbiga stunder med. Japp gör allt för henne kan jag lova. Hmm undra när vår son tänkt sova? Ja det kan nog bli hur sent som Hellst.
God natt

Kväll

Publicerad 2013-01-26 20:43:23 i

Kvällen kommen och det har det varit ett bra tag. Mat i magen, disken borta, barnen duschat, jag duschat, tvättmaskinen igång, barnen kollar film och halv sover. Jag ligger och slappar å har satt igång klockradion jag fick av Hanna i dag :) hon kommer få det super fint när hon är färdig med allt :). Gubben sitter och pratar skit i hem luren. Märks att alla är trötta nu. Som sagt blev en tur till Mjölby och en till ÖB :) känner mig nöjd och nu har jag fixat det som jag vill ha det på dom ställena. Jävla frän klocka jag fick, man kan se tiden i taket he he he. Gäsp vad halv segt det är nu och man känner sig bedövad i skallen nu när det tystnat en stund. I morgon blir det att fixa matlåda, fixa kläder till måndag, fixa väskorna, och små plock. Sen blir det fika med min bästa vän Hanna. Blir att jag åker till henne och pratar lite skit ;). Hmm skrutten han är uppe och busar loss nu när hans far sitter i luren å snackar skit med någon. Undra vem det kan vara?? Samtalet verkar lite skumt som sagt. Mm jag får fråga sen vem det var, nä nu ska jag kladda på naglarna lite.

Hos bästa vännen :)

Publicerad 2013-01-26 18:31:41 i

Då är man hos sin bästa vän :). Jag hämtade upp henne hos sin mor och sen åkte vi hem till henne. Kaffet doftar gott och barnen sitter och roar sig i soffan, dom spelar ett spel på Hannas mobil :). Jonathan är helt farsinerad av popcorn som poppar i mikrob :). Gubben kom upp en snabbis och sen åkte, skulle åka och hämta borrmaskin mm. Gäsp trött å seg. Men skönt att sitta med sin bästa vän å bara små prata. Saknar henne till Max när vi inte setts på ett tag

Lunchen klar :)

Publicerad 2013-01-26 13:20:32 i

Då har barnen fått lunch och jag har hunnit förbereda maten som vi ska äta senare. Snart blir det att fundera på om det ska bli Mjölby och sen ÖB eller bara ÖB? Jag har ingen aning om hur jag gör. Får grunna lite på det. Gubben ska vell åka snart och hämta bord Nä fan orkar inte kladda mer

Hinner

Publicerad 2013-01-26 10:09:40 i

Hinner inte mer än vakna så har man någon på dörren, så att det blir inget tapetserat innan besiktningen suck suck

Morgon

Publicerad 2013-01-26 09:07:01 i

Inatt och fram till ganska nyss fick jag sova :) känner mig lite mer utvilad nu men trött ännu. Barnen dom bråkar hela hela tiden suck, men att det e inget att göra åt syskon kärlek kallas det visst. Gubben ligger kvar och sover vilket han alltid gör tills frukosten är framdukad på bordet. Efter frukosten så ska snutta fixa läxor och jag ska ta och utmana ugnen min. Den behöver städas lite har jag sett. Nä nu ska det ätas frukost :)

Jag och sonen

Publicerad 2013-01-25 23:06:07 i

Då är det bara jag och sonen å dumburken, dom andra sover gott och det är på ett sätt rätt skönt. Då får man tänka lite och fundera, rensa skallen på skit. Och david var inte på bästa humör direkt heller, vad som var fel ja säg det. Man vet aldrig nu för tiden med han vad som e fel och inte. Och man orkar inte ta reda på det hela tiden, för nu sista tiden har det varit något hela tiden som gjort att han varit sur mm. Jonathan fick en ratt i dag av mig från ÖB. Dom hade stor rea på saker i allmänhet. Så att det blev en ratt med ljud, ljus, ratt, blinkers, gas , broms och en ruta med en väg och hus som rör sig när han kör. Han älskar den till Max han leker med den hela tiden sen jag kom hem med den. Och det är super kul det, och han sitter med den nu. Han är nog på väg att somna låter det som och det ser ut som det. Suck jag är så allmänt trött och uttråkad på att inte ha jobb att inte kunna hitta ett. Hur j**** svårt ska det vara? Att inte få sova som man ska det gör ju inte humöret bättre direkt, idag har jag varit en häxa kan jag lova, grinig, irriterad, sur, och bara allmänt tyst sammanbiten. Hade kunnat bitit av Barba skallen när han stog och var dryg i min dörr öppning, tror vell att han blivit något bara för att han har en bil för 22000kr som det är lån på. Som han inte ens står på för att han har skulder. Varför inte bett någon ställa sig på ett lån så att han hade blivit skuldfri i stället. Det hade varit fan så mycket bättre för hans skull. Men att det är vad man tycker är viktigast i livet. Nä nu har sonen somnat så
God natt

Segt

Publicerad 2013-01-25 22:11:24 i

Jag som trodde att denna dag skulle bli rörig. Men morgon dagen blir viss rörig den med. Idag blev det bara hogsta för gubben. Men i morgon blir det att besikta min bil sen ska han hjälpa Barba att flytta bokhylla/tv hylla och sen in till Linköping och hämta ett bord till Barba. Fattar inte varför inte Barba och hans mor kan bära ner skiten och sen david hjälper till att bära upp när han kommit hem till lyan. Men nä det ska vara ett jävla farande över allt och fixas. Jag följer med till Hanna och sen får vi se vad det blir. Hmm vår son sover inte än så att det blir sent i natt suck. Men man är van vid att inte få sova. Trött och grinig ännu som fan är jag kan jag lova.

Rörig dag

Publicerad 2013-01-25 11:13:01 i

Detta kommer vara en rörig dag som kommer bli lite hur som. Jag vet att jag ska till ÖB och sonen ska med mig. Sen hur Davids dag blir det vet i f. För nu fogar han och sen till Johanna och det kommer ta en kvart fjorton dagar. Sen hem och sen är det ???????? Hur och när han ska köra Barba till Linköping och hur lång kvart fjorton dagar det kommer ta. Suck jag hatar sånna här dagar då allt bara är rörigt och ingen vet något. Suck

Irriterad morgon

Publicerad 2013-01-25 07:24:56 i

Så sjukt irriterad att jag nog skulle kunna explodera. Igår funkade fan inget allt strula mm. Och sen är jag ganska besviken på denna app, för det är väldigt ofta det strular när man gör ett inlägg med bild eller bilder. Har hänt 3ggr nu att jag fått av installera appen och installera den igen. Och det tar väldigt lång tid när man ska lägga upp det. Höll på hela dagen och kvällen igår med att göra ett inlägg men det gick inte, det bara stog att det inte gick. Men nu i morse gick det men då blev det fel, för det var igår det inlägget skulle in. Ja ja teknik ska vell inte vara så bra även fast det låter så hela tiden. Sen har man inte fått sova igen utan Jonathan har varit vaken till och från igen. Och det duger inte med pappa så han kan inte hjälpa till, och det har sin orsaker också. Men en sak är kul och det är att det är fredag så att i morgon kan jag sova tills skrutten vaknar och det kan vara skönt med tanke på att man inte får sova om nätterna. Mmm vad gott kaffet smakar just nu, men satan så irriterad jag känner mig grrr. Kan tro att min dotter inte har andra kläder, har samma byxor hela tiden och samma 2 tröjor hela tiden. Har en hel garderob full med kläder men man ser inget annat på henne. Får vell slänga dom andra kläderna så att hon har det hon alltid har. Och så gnäller hon på att det är kallt, nä hä, det är vinter och klä dig då inte som om det vore sommar ute, nä lägga sig och dra täcket över skallen och kliva upp i morgon det e vad jag borde göra. I dag ska gubben till sin syster och kolla på ett par saker och hämta nått. Jag och skrutten ska fixa lite hemma och så. Ikväll kommer det potatis också :) så ikväll blir det att dricka kaffe och prata lite. Mmm vad gott med potatis igen jag riktigt längtar kan jag lova. Och jag kan lova att mina ögon går i kors och jag skulle somna om jag blunda lite. Snutta håller på och klär sig hon ska gå ut och vänta på bussen som kommer om ett litet straxt. Jag ska testa att lägga mig när hon gått ut. Men att med min otur så vaknar nog skrutten och vill upp.

Söte löte då

Publicerad 2013-01-25 06:48:25 i

Så här såg det ut runt 14.00 i dag när jag gick upp för att kolla vad skrutten gjorde. För det blev tyst

Efter lunch

Publicerad 2013-01-24 13:12:52 i

Japp skrutten har fått lunch i magen och lite gott efter det. Han börjar bli seg men att erkänna det är farligt som bara den. Undra hur det går för snutta med att åka?? Det går nog toppen, och så stolt som hon var i morse så går det nog toppen. Gubben ska hålla på och laga bil i efter middag så att jag funderar på att åka en sväng med barnen till Motala och köpa ett par skridskor till mig så jag kan åka på lördag :). Funderar på om det kan finnas till skrutten så han också kan vara med :). Men att det får man se om vi åker och gör det. Men det kan vara skönt att göra något medans gubben inte har tid med oss på en stund. För Jonathan han blir så Lessen så Lessen när han inte kan vara med pappa. Kan vara skönt att komma ut en stund också och se något annat. Men att det märks vad man hittar på att göra. Det är kallt ute men solen den lyser så mysigt så mysigt så :). Nä nu blir det att göra nytta

Morgon

Publicerad 2013-01-24 08:38:48 i

Ja en tidig morgon utan att lägga sig igen. Skrutten valde att vakna ihop med syrran idag. Så att det är bara att vara vaken å se glad ut. Natten blev lång igen suck och ont över allt har jag också Men att det får man ta när man har barn. Brr kallt som vanligt var det också så att det blev att elda å se glad ut brr kallt än suck. Nästa helg blir att följa med Hanna till Linköping och köpa ny bokhylla till henne :) blir även att hjälpa henne sätta ihop den så den kommer på plats och allt. Nästan så man blir avis på henne, minns när man bodde ensam och jobbade då planera man och fixa med lägenheten. Åkte alltid minst 1gång i månaden med po och handla på Ikea ha ha ha den bögen har både smak och e eller var rolig. Ja det var tider det. Lite nostalgisk måste man få bli ibland. Men nu har man en underbar familj man inte skulle vilja byta bort. Hmm förutom när det gnälls i värsta laget. Men annars är det en fart fylld, mysig familj man skaffat sig :). Ja livet på landet med min familj det är livet det. Snutta höll på att missa bussen i dag så det blev stressigt, men hon var så glad så glad över att få använda sina nya skridskor och hjälm i dag. Köpte det i fredas men hon låg sjuk måndag och tisdag så att då blev det Inge åka. Så i dag på gympan blir det åka av utav bara den. Och på rasterna med, för skolan har spolat upp isen igen :). Ja hon får en rolig dag i skolan i dag det tror jag i alla fall. Skrutten sitter i soffan ihop med mig å leker med sin lastare så det e lugnt en stund nu i alla fall :). Titta på termometern nu och brrr brrrr inte konstigt det är kallt och svårt att få upp värmen. Det är -20 ute och blåser, brr brr stackars ungar som e ute och leker, men har dom tagit på sig så borde dom inte frysa. Är rädd för att min dotter inte klädde sig som hon skulle, för att hon brukar tro det är sommar ute även om det är is kallt ute. Men men barn är barn vad ska man göra? Inte mycket inte man kan göra. Men jag ska prata med henne om att klä sig ordentligt och att det är kallt. Hon blir aldrig frisk om hon inte klär sig, så det blir att prata lite med henne. Måste sätta mig och fixa skoldagboken med henne och sånt, hon stavar som en kratta och skriver hur slarvigt som Hellst å ändå säger inte fröken något om det när hon ser det. Är vell något som vi föräldrar ska ha koll på själva. Det är väldigt många faktorer som gör att jag saknar väderstad och jag önskar hon kunde gått kvar där osv. Men att alla skolor kan ju inte vara lika bra som väderstad skola. He he he flytta tillbaka till hogsta så hon kan börja i väderstad igen. Men att det kommer inte ske :( nä nu ska vi äta lite frukost.

Kvällen lugn

Publicerad 2013-01-23 20:43:48 i

Kvällen är kommen nu och det är lugnt trots att Jonathan ej vill sova än. Hostan blir alltid värst på kvällen för han, önskar att jag kunde ta bort den åt han. Gubben min är nöjd med sin dag och jag känner mig rätt nöjd också. Såg att det fanns skridskor på biltema, funderar på att köpa ett par och åka med barnen i helgen. Tror snutta skulle bli glad över det och jag vet att jag skulle tycka det var roligt :). Kanske ta med lite fika och filt å sitta ute å mysa. Men att vi får se hur det blir, inte säkert man får tag på några ens. Just nu retas Jonathan med pappa med att ställa sig mitt framför tv-in så att han inget ser he he he. Retas det måste dom få göra ibland he he he. Gäsp vad trött jag börjar bli men att jag ska se mitt program som börjar 22:00
Sen blir det sängen. Hmm undra om man ska få sova nått i natt???? Ja det får vi se vilket det blir.
God natt på er

Snar mmmm

Publicerad 2013-01-23 14:59:52 i

Har gjort klart smörgåstårtan och efterrätten som det ska bli. Sitter i Motala nu i bilen å väntar på vår älskade man/pappa som ska komma ut från Swedol för att sen åka och handla tapeter. För att sen äntligen äntligen få äta maten som man fixat med. Ska bli mysigt sen att gratta vår david. Var och hämtade jaqueline på skolan så att vi skulle komma iväg rätt fort. Så nu blir det tapeter

Brr och morgon

Publicerad 2013-01-23 07:11:52 i

Då är det morgon har varit det sen sex ca, eller hela natten i stort sett för min del med min son. Han sover nu men väldigt oroligt så att jag manar min dotter hela tiden att smyga och inte låta för mycket. För jag vill inte att han väcks och vaknar nu. Nä han får gärna sova en stund till så att jag kan krypa ner och sova en stund till när snutta har åkt till skolan. Helt slut känner jag mig kan jag lova, skulle kunna sitta upp å sova just nu gäsp. Pannan brinner å det är bra, hinner kanske bli lite varmt innan jag lägger mig. Gubben är hemma i dag och i morgon, dom tyckte att det var för kallt att jobba ute med lekparken så att han blir hemma. Idag blir det att plocka lite å fixa med saker, sen ska vi till Motala å köpa tapeter när snutta kommit hem igen. Men innan vi åker till Motala så ska vi äta smörgåstårtan som jag gjorde nästan klar igår, och han ska öppna sina presenter från barnen. Jag ska ta mig in till byn och köpa lite olika Mellis och gröt mm för att se vad vår son vill ha. Mm trött trött trött

Vaken natt

Publicerad 2013-01-23 01:44:53 i

Ser ut att bli en väldigt lång vaken natt detta. Jonathan vakna för ca 1 timma sen och hostar å hostar å hostar p hostar. La han i våran säng men då hostar han och sen gråter, hostar och gråter. Gick upp gav han Alvedon och nässprey. La han i sängen igen men han hosta, grät, hosta, grät, hosta å grät. Så jag vanka runt med han men han ville inte vara med i alla fall. Nu ca 1 timma och 30 min senare så sitter vi i soffan och han hostar, sover, hostar och somnar hostar å somnar och ålar sig som jag vet inte vad. Gäsp sitta å sova är ingen hitt alls, framför allt inte i vår obekväma soffa. Och jag å sova sittande det funkar som sagt inte. Har testat att ge han välling men det bara vägrar han, jag har fått i han lite saft i alla fall. Bättre än inget alls kan jag tycka i alla fall. Hoppas på några timmars sömn snart. Snutta ville till skolan så att då ska jag upp tidigt med henne. Hoppas att ni som sover nu sover riktigt gott.

Natt i natt

Publicerad 2013-01-22 21:25:16 i

Då har sonen äntligen somnat, trodde aldrig att han skulle det. Trots att han inget sovit i dag. Han verkar också slutat med välling har inte velat ha något på flera dagar nu men att nån gång ska det ju hända också.
Men nu säger vi på snippen
God natt

Potatis

Publicerad 2013-01-22 16:50:04 i

I denna familj äter vi hur mycket potatis som Hellst, och vi älskar det. Men i dag blir det ingen potatis till maten :( för all potatis har fryst sönder för oss. All potatis i plast byttan simmade i vatten när jag tog fram den. Och all potatis ute på altan simmade i säcken. Min älskade potatis aaaaaaaaaaaaaa jag blir tokig kan jag lova. Jag verkligen skrek nnnnnnnnneeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj när jag såg eländet. Suck det får bli pasta blä. Men att det är sånt som händer, nepp fixa maten nu då.

Lite lek

Publicerad 2013-01-22 14:03:10 i Allmänt,

Blev en promenad i kylan in till byn å handla det man behöver till att göra smörgåstårtan och lite till god efterrätt också. Tog en rätt fin bild i morse då jag var ut och tog fram vagnen. Satt och titta lite i inrednings tidningar, sen tog jag lite där i från, lite där, lite där och fick fram exakt hur vårt sovrum ska bli när det e dags att fixa till det. Jag tror det kommer bli sjukt snyggt. Och lite vågat att testa det men att jag tror på det :). Solen lyser och det är riktigt mysigt ute kan jag lova. Det var riktigt skönt att gå ut och röra på sig, tråkigt bara att det är så tung trafik ute på vägen och att bilarna tror det är Autobahn dom åker på. För annars skulle det vara trevligt att gå utan att behöva vara orolig för att bli på körd eller nått. Men som sagt promenaden gjorde mig gott och det behövdes frisk luft i lungorna. Fast att jag blev tvungen att ta medicin när vi kom hem, som vanligt glömmer jag den hemma suck. Jonathan ser lite sliten ut nu men att sova är farligt. Nä nu ska jag slå in paket till gubben.
Ha det gott nu

Brr

Publicerad 2013-01-22 09:27:41 i Allmänt,

Fy för bara den, -11 ute och 19 inne, ganska kyligt inne då. Så att det var bara att kliva upp, på raggsockar och flis morgonrocken å sen elda. Jonathan gick upp till syster och kröp ner, somna om gjorde han så att dom sov en stund extra. Lite skönt att plocka å pyssla för sig själv en stund :). Mina tankar går till min bästa vän som inte har det för lett nu och är antagligen stressad i själen och för mycket att tänka på, hon får inte i sig att äta den stackaren. Önskar jag kunde göra något men det är inte mycket det. Jag kan stå vid hennes sida och stötta å finnas när hon behöver det. Det är inte lätt inte. Gubben han fryser nog ute nu, han jobbar som markarbetare och gjort i 12år nu, och då är dom ute i alla väder å jobbar så att han fryser nog ganska bra nu. Inland kan det hända att dom blir permiterade för att det är för kallt att jobba ute eller att marken är för frusen att gräva i. Så att han har det kallt . I dag ska vi fixa lite jag och barnen för att barnens pappa fyller i morgon.
Kladdar mer sen :)

Natt i natt

Publicerad 2013-01-21 22:26:54 i Allmänt,

Då sitter man och glor på tv, trött som bara den. Men att Jonathan han är vaken och ser inte ut att vilja sova ett dugg. Fast det verkar som om han somnat nu, under bordet. Han är rolig vår son. Vi har haft en slappar kväll från finrummet och det känns bra. Man behöver en paus för att ha nya krafter att ta tag i saker igen. Vi räknar med att kunna tapetsera i helgen och göra det klart så pass att det bara är golvet och golv listerna kvar att sätta dit. Men att det är vad vi hoppas på och tror men att med våran tur så blir det inte så tror jag i alla fall. Men man kan ju hoppas. Nä nu säger jag god natt :)
Ha de gott

Hmm

Publicerad 2013-01-21 18:33:29 i Allmänt,

Tror f** att jag har fått ögoninflammation för ögonen rinner hela tiden och det svider i dom. Vet i så fall hur skrutten har haft det i 10 veckor nu, för detta var inte roligt alls det. Barnen dom duschar och fram till nu var det lugnt. Suck

Zzz

Publicerad 2013-01-21 16:45:09 i Allmänt,

Är det inte typiskt att barnen ska somna lagom till maten? Inte långt kvar så ska man börja med maten å gubben kommer hem. Ja då ska sonen somna, så att det blir bara en liten liten stund för han att sova för att mat ska han äta. Han har minskat massor med vällingen nu, han vill inte ha välling mer än knappt på natten å morgonen ev på kvällen då han ska sova. Antingen har han minskat för att han inte vill ha, annars så är det för att han har ont i halsen. Hmm frågan är vilket av det det är??? Men att han pillar i sig rätt bra med mat och han äter glass som bara den. Isglass är han precis tokig i :). Skönt att det är städat igen, det behövdes kan jag lova. Fattar inte hur dammigt det kan bli på bara några dagar? Helt galet i alla fall är det. I morgon blir det in till Mjölby och handla hem grejer till smörgåstårtan som jag ska gör. Min älskade man, älskade far till mina barn fyller på onsdag och det ska vi fira lite med god mat och presenter till han :). Jag Hanna å ev barnen åker in och köper till han om hon kunde det. Ska bli kul att fira han med nära och kära. Är bara svårt att veta vad man ska handla till han hmm han har ju allt känns det som, men att barnen får välja :). TUSEN TUSEN OCH ÅTER TUSEN TACK JESSICA FÖR DEN FINA BLOGGEN DU GJORDE!!!!!!!!!!! DU TRÄFFADE VERKLIGEN RÄTT. Ögonen dom vill inte vara vakna länge till utan dom vill sova. Jag får lägga mig tidigt om Jonathan nu vill det, men att han borde vara trött.
Ha det gott

Väntar

Publicerad 2013-01-21 14:10:50 i Allmänt,

Japp inget är som väntans tider säger dom som vet :) Och jag väntar med spänning på att min blogg ska få den sista ditaljen som gör den till min :) Mmm båda mina barn är hemma så att det är en del gnäll och det kivas en del kan jag lova. Jonathan vill inte gå med på att syrran inte orkar lika mycket och hällst bara vill ligga ner och sova. Så att denna dag har känts lite seg men att det har gått bra ändå, fick skura väggarna i dag och det sluta med att jag städa hela huset så att nu är det rent och fint å luktar gott. Min son tyckte det var roligare att slänga iväg glaset i väggen med oboy i än att dricka det så därför fick det bli att skura. Har även varit i mjölby och lämnat in barbas nycklar så att det e färdigt sen som sagt har jag städat, passat upp på ungar och fixat lunchen och fått undan den. Snart dags att fixa med middag för att gubben kommer hem och vill äta efter maten kan jag lova. Får kladda mer sen min son vill ha mamma

Ligger kvar

Publicerad 2013-01-21 08:24:13 i Allmänt,

Har vaknat nu, men ligger kvar å har mys stund med barnen som är sjuka. Inge roligt med 2 sjuka ungar som ska hålla sams och försöka få dom till att inte gnälla. Blir inte det lättaste men jag får göra så gott jag kan i alla fall. Se hur länge dom blir hemma nu Jonathan vet jag hela veckan men snutta det vet jag inte. Se hur hon mår om ett par dagar. Nä ta och kliva upp och elda å fixa frukost mm

Aj aj aj

Publicerad 2013-01-20 20:49:15 i Allmänt,

Bara så där utan förvarning fick jag så j**** ont i skallen att jag ser stjärnor och bara vill dra något över skallen å sova. Men att det går inte riktigt, gubben är ute ännu och grejar och skrutten sover inte än. Kollar på så ska det låta, Shirley clamp f** vad snygg hon är nu när hon tappat några kilon. Och färgen på håret gör henne ung tycker jag i alla fall. Tyvärr förlorar nog hennes lag i kväll tyvärr. Han som är med i hennes lag , han är duktigt också på att sjunga, undra vad han gjort för låtar. Eric amarillo hmm får kolla runt sen lite när skallen orkar det. Oj oj oj sova straxt

Segt

Publicerad 2013-01-20 19:06:43 i Allmänt,

Ja nu är det segt kan jag lova, helgen slut och det känns tråkigt som bara den :(. Önskar helgerna kunde vara längre men tyvärr inte. Helgen gått fort och man har myst plus att man har gjort lite nytta. Barnen börjar bli sjuka och snutta börjar bli det ordentligt, förkyld, ont i kroppen, och hon har ont i halsen å skallen med så att jag har gett henne panodil så att det ska släppa. Jag har gjort allt jag ska och duschat har jag gjort. Bara att slappa en stund och sen sängen när Jonathan somnat. Gubben är ute och fixar med bilar, så att han blir nog ute en stund till. Ska hänga tvätten jag har tvättat så att den inte surnar för mig. Nä hjälpa barnen in i duschen nu

Natt snart

Publicerad 2013-01-19 22:44:49 i Allmänt,

Då är klockan snart natt för min del i alla fall. Känner mig sliten nu och det ska bli skönt att få blunda och sova. Få vila kroppen och vila skallen från allt liv och prat. Jonathan är väldigt uppspelt i kväll och kommer inte riktigt riktigt till ro att vila och somna. Men han ligger i alla fall nu i soffan, sitter med sin tiger och låter söt. Muffisarna blev inte så bra, får testa mindre smet och ett annat recept som inte är så tjock smet. Men att man lär sig med tiden tror jag :). Dagen och kvällen har varit bra i alla fall och som jag skrev tidigare så har dagen och kvällen gått sjukt fort och man undrar lite vart tiden tog vägen. Nu sover vår son så jag säger
God natt

Vart tog dagen

Publicerad 2013-01-19 18:18:50 i Allmänt,

Ja vart tog dagen vägen åt? Fattar inte hur fort det gick, man har inte hunnit med så mycket man velat känns det som. Men lite har man allt hunnit i alla fall :) Dammsuga mm det får jag nog ta i morgon tror jag allt, för nu är det kväll och man vill gärna mysas med familjen. Vakna i morse och det var inget mysigt alls kan jag lova brr 17 grader inne och -18 ute kolla tempen under natten och den visa -25 så att lite varmare hade det allt blivit ändå. Så elda elda elda gjorde man för glatta livet kan jag lova er, sen blev det frukost och mys med sonen en stund. Efter att man fixat till sig och fixat allt så blev det dags att hämta Hanna för att åka till Mjölby och handla lite framför allt fynda blöjor och hämta ut skruttens medicin som dom inte hade här hemma. När vi kom fram blev det lite mer fynd än som var tänkt, var inne på nille en affär som inte varit öppen så super länge men den har en del grejer som man faller för :). I dag hade dom 70% på allt så att det blev två stycken större lek korgar med hjul på som vi fyllde med leksaker när vi kom hem. Tycker dom funkar bra så att det blir att inskaffa 2 st till att ha där upp på hans rum. Sen var vi inne på klippet men att dom hade inga glas som jag ville ha så att det bar av hem och in på ÖB efter att vi fixat blöjor och handlat mys mat. På ÖB blev det en ny muffins form och jag hitta glas, dock köpte jag bara 6st av dom för att jag var osäker på om det var sånna jag var ute efter. Sen bar det av hem när vi varit på ÖB. Laga mat och lekte som bara den med Jonathan. Efter ett tag blev min son trött och ville sova så att han fick det, medans han sov så passa jag på att hänga ner kläder och fixa en del, fick egen tid en stund så nu har man gjort sånt man inte ofta varken hinner eller riktigt orkar eller prioriterar direkt. Så nu känner man sig som en ny människa och man har fått nya krafter igen känner jag. Skönt ibland med egen tid mm och få känna att man har tid med sig själv ibland. Glasen jag köpte är skit bra så det blir 6st till att inför skaffa sig. Nu ska vi baka muffins :)

Eftermiddag

Publicerad 2013-01-18 14:32:01 i Allmänt,

Fort dagen har gått trots att morgonen kändes seg och tråkig. Hade ingen större lust med något, men att det rätade tills sig, har dammsugat och torkat golven och mat listan är klar och allt annat. Nu väntar vi på övriga familjen att komma hem så man kan åka. Måste ta på mig ansiktet också innan med, annars kommer man nog skrämma bort folket, fast hmm å andra sidan så får jag ju hela affären för mig själv å det vore något hmm. Funderar på att fixa mys mat i kväll för det är vi värda att få :). Men att den stora frågan är vad? Men att det ser man nog när man kommer dit. David borde komma nu tycker jag allt, hmm vilken tid det tar. Ja ja vi hörs sen

Fredag :)

Publicerad 2013-01-18 07:25:21 i Allmänt,

Fredag morgon och det känns rätt bra ändå att gått upp tidigt men det har nog med att göra att man får sova i morgon och att det är ledigt. Jonathan sover än men han kommer nog vakna när jag ska krypa ner å sova igen bredvid han. Berr kallt är det är det inne också, så eldar det gör man för glatta livet. Lite jobbigt när det ska vara kallt inne eller kyligt om jag säger så. Nu ska min dotter med bussen så att jag ska ta och hjälpa henne iväg

Hmm

Publicerad 2013-01-17 22:49:57 i Allmänt,

För trött för detta tror jag, men grattis är till min bästa vän Hanna

Natt nu

Publicerad 2013-01-17 22:48:40 i Allmänt,

Ja nu är det straxt natten hos mig, handlings listan är klar, ungar sover, allt förberett till i morgon, natt. Det som var lite synd var att bloggen inte var klar att sätta färg på, men man får hoppas till i morgon då. I morgon blir det stor handla, dom vanliga sysslorna och söka jobb som vanligt. Men att man får se vad morgon dagen kommer med.

Grattis i efter skott

Publicerad 2013-01-17 22:04:16 i Allmänt,

Vet att det var den 8/1 som du blev 33 år och lika snygg och rolig, ärlig, bäst och min bästa vän som ung. Glömde att skriva in det i bloggen och så. Så att jag skriver det nu GRATTIS OCH HÄR KOMMER EN KISSE :).
Love you My best frend in the world

Suck

Publicerad 2013-01-17 20:18:05 i Allmänt,

Då är det kväll här på snippen och nja det är synd å säga att det är en trevlig mysig kväll. Den ena ungen bråkar och tjuter värre än den andre så lite frustrerad och irriterad kan man säga. Min dotter bråkar och är sur för att hon ska åka till sin ja just det i morgon och det vill hon inte. Och då varannan torsdag så är det tjurigt och osv från hennes sida. Inget är bra då och det räcker att titta på henne så tjuter hon så man kan tro någon stuckit kniven i henne. Men att man gör det bästa av det hela och försöker få det att bli bra. Men det e svårt och framför allt när inget duger som man gör och det är bara pippel på det hela. Men nu har det lugnat sig lite, skrutten är nöjd för han är med pappa och grejar å snutta har jag lagt i sängen. Kände att det fick vara bra nu på det hela. Man orkar inte riktigt hur mycket som Hellst och man har en gräns för vad man orkar. Blir skönt när denna helg är över och hon blir lugn igen å det blir normalt, gäsp. Sitter och kollar på sköldpads pojken, handlar om en liten pojke som har ett stort stort stort födelsemärke som ser ut som ett sköldpads skal. Stackaren han kan inte leva normalt, har ont och det kliar och det bara växer i takt med han. Man tackar dom högre makterna för att man har friska barn och att sjukvården är gratis och att vi har kommit väldigt långt inom medicin och operationer mm mm. Stackars familjen är fattiga och dom har inte råd med operation till han och läkaren är inte hundra på hur han ska göra. Man önskar man kunde hjälpa pojken, och hans familj så han kunde få hjälp, tagit hit han och våra läkare fått hjälpa han. Måste titta vidare kladdar mer sen

Seg

Publicerad 2013-01-17 15:37:34 i Allmänt,

Mm fy vad seg man blev av att sova en stund, var inte bra alls för mig blunda. Barnen är uppe på deras rum å dansar till music. Man hör hur Jonathan skrattar så att han kiknar. Han älskar music och att dansa ha ha ha han är för söt min lilla gosse. Snutta hon sjunger med och hon har sång röst som bara den. Bara synd att hon inte vågar stå på scenen inför publik och sjunga. För hon har grym röst min snutta :) David blir sen hem i dag för han skulle handla lite till finrummet så vi kan fortsätta fixa med det. SEG!!!!!!!!!!!!!!!! som bara den är jag kommer nog inte vakna mer i dag suck :(. Funderar å funderar å funderar å funderar å funderar på vad man ska ha till mat, och problemet är också att man inte är sugen på något heller ingen mat lust alls och inte sugen på mat heller. Hmm bara inte jag med börjar bli sjuk nu suck, för jag älskar mat annars och älskar att laga mat. Hmm mm får be gubben och barnen om hjälp med middag i dag. Nä nu ska jag göra nytta en stund

torsdag

Publicerad 2013-01-17 12:59:52 i Allmänt,

Grrrr det är något fel på denna jävla dator kan jag lova, för när jag skriver fel och ska sudda så suddar den fan mej allt som man skrivit så det gäller att inte kladda fel. Jonathan han sover nu och har gjort det en stund nu och kommer nog göra det en stund till. Jag ska också ta och vila med han snart för att han besluta sig för att vakna kl 05.30 och kliva upp med pappa, mindre nöjd kan jag lova att jag var i alla fall. Men att det har blivit lite gjort och det har blivit en hel del gjort denna vecka mer än man trodde, jonathan han börjar bli frisk eller det börjar gå åt det hållet i alla fall, och det känns bra måste jag säga. Men det blir nog en hel vecka till hemma med han i alla fall. Snön den håller på att falla bort igen det smälter och droppar från taket men på något sett är det mysigt i alla fall för solen den tittar fram och det är fint det :) I morgon ska snutta iväg med tåget till han igen och det är som vanligt lika tråkigt och det kommer vara lika tomt som det alltid är när hon är borta från mig. Hmm undra om bloggen blir färdig i dag? Hoppas det för att den är riktigt riktigt snygg kan jag lova och det är så spännande kan jag lova :) Hmm denna eviga fundering på mat, vad man ska ta och äta? Har ingen aning än men att jag kommer vell på något tror jag i alla fall. Nepp nu ska det slöas till lite

God natt

Publicerad 2013-01-17 00:11:11 i Allmänt,

Har varit fullt upp med sjuk unge så att nu när han äntligen verkar kommit till ro och Alvedon och näs droppar gjort verkan ska jag med sova kan jag lova.
God natt

Sjukt!!!

Publicerad 2013-01-16 12:09:19 i Allmänt,

Jonathan sjuk, ännu mer. Feber, och genom förkyld. Plus ögonen också då,vaken gråter sover vaken gråter sover osv. Går med han på armen hela tiden känns det som, och när han somnat så får jag sitta med han, annars vaknar han direkt kan jag lova. Önskar jag kunde trolla han frisk direkt så allt vore bra. Men jag kan inte det :( tyvärr, men man får göra det bästa av det hela så att det blir så bra som möjligt under tiden han är sjuk nu. Han fick Alvedon för en stund sen, och nu hitta han mammas nya räser så att humöret det gick upp lite, för en stund i alla fall. Nu ska jag ta hand om han igen

Allt nästan klart

Publicerad 2013-01-15 22:12:48 i Allmänt,

Sitter nu och tittar på tv, hann med det mesta lite kvar, men det kan vänta till i morgon. Sonen Lessen med feber och fått salva i ögonen vilket han hatar kan jag lova. Men oj oj oj vad fin han börjar bli i ögonen igen min gull unge :) Så det är nog mirakel medel vi fick denna gång. Suck pengar pengar pengar dom försvinner innan man änns fått dom kan jag lova. Trött man blir det, fan jag vill så gärna så gärna ha ett jobb att gå till och ha ett socialt liv, något att göra, känna att man gör nytta, och att det blir extra att leva för. Jag hoppas att man snart får ett, för jag kan lova att psyket inte e på topp direkt och man bara grubblar å grubblar på allt. Men att jag hoppas det löser sig med tiden typ nu he he he nä vars men snart. Min tanke går till skott dramat i Arboga och en tanke sänder jag till dom stackare som var med i olyckan på bron. Skrutten är i härdig kan jag lova, han somnar inte och bara Lessen. Nä nu säger jag god natt

Allt sent

Publicerad 2013-01-15 16:56:07 i Allmänt,

Känner att klockan bara springer sin väg, jag hinner inte med. Allt blir efter och allt blir bara kaos kan jag lova grr. Skulle behöva dra till baka kl ett par timmar i alla fall för att känna att jag hinner med och inte behöver ha panik inombords. Maten är igång nu i alla fall men att den blir sen och disken kommer bli sen, dusch sent mm mm. Aaaaa säger jag bara just nu kan jag lova er. Men något som är positivt i alla fall i allt kaos är att min blogg är klar, ska bara fixa en sista grej så är det klart och skit snygg är den också kan jag lova :). Ska bli kul att dela ut adressen sen till alla och se vad dom tycker om det. Nepp fortsätta nu

Lite besviken

Publicerad 2013-01-15 10:11:04 i Allmänt,

Ja lite besviken över att jag å skrutten är ensamma hemma trots att gubben är ledig. Han har åkt iväg för att göra massa kuckel affärer med bilar. Men att det får man ta, jag hade hoppats på att få njuta av att han är ledig. Men men jag och skrutten reder oss och har det mysigt. Håller på och plockar lite med hans kläder och så, medan han leker med sina bilar. Tänkte jag skulle flytta upp mer å mer till hans rum så att det blir lite mer utrymme här nere. Snö snö snö det faller ner hela tiden å mysigt är det också. Vad som händer i dag, ja det vet man aldrig som sagt. Men något roligt blir det säkert eller inte alls. Blir ÖB en svänga i alla fall.

God morgon och god natt ev.

Publicerad 2013-01-15 07:26:48 i Allmänt,

Då sitter man å väntar på att skol bussen ska komma så man kan lägga sig igen om inte skrutten vaknar innan. Tyst och konstigt är det, för det är bara hon och jag vakna medan dom andra sover gott. Hade också velat sova gott nu, känner mig hur trött som hellst kan jag lova. Varför vet jag inte riktigt men att det är vell en sån dag bara. Fy jag har lite ont i magen över att behöva tvinga han med medicine i ögonen. Fattar inte att det inte kan finnas något annat till dom små. Snö snö snö har vi fått igen, kul men synd att man inte kan använda pulka backen då Jonathan är sjuk :(. Han älskade att åka i den, men nu blir det att ligga hemma eller bara vara inne för han min gull unge. Brr tände i pannan det första jag gjorde men att den hade inte velat ta sig. Så att jag har grrr fått tända om den nu så att jag hoppas att den har tagit sig som den ska. För det vore skönt med lite värme när man kryper ner igen. Nä ska ta och få iväg ungen nu som väcker halva huset.

Natt

Publicerad 2013-01-14 23:21:47 i Allmänt,

Japp då ligger man i sängen och ska sova en stund. Jonathan och snutta har sovit sen åtta så att man har haft kväll en stund. Medicinen den är inte rolig för han, han blir galen bara han ser tuben. Men att han måste ta den för sin egen skull. Men dem verkar göra nytta i alla fall för att jag har gett tre ggr som dom sa och det var inte alls lika kletigt i kväll som dom andra kvällarna har varit. Men att vi får se hur det ser ut i morgon bitti när han vaknar. Gubben är ledig i morgon för det ska snöa i natt och i morgon å då kunde dom inte göra det dom skulle så då blev det ledigt. Så i morgon blir det lyx dag med att ha han hemma. Skrutten får sällskap i morgon bitti i sängen även fast jag går upp. Kvällen har gått fort ändå och man har lugnat sig lite efter dagen. Men att det tar nog tid innan jag har lugnat mig helt och hållet. Och så länge skrutten är hysterisk varge gång han ska ta medicinen så kommer jag bli på mind om denna dag. Ska försöka släppa det hela men inte lätt. Snutta hade haft det bra i dag och simningen gick bara bra med klassen. Och hon hade haft roligt som bara den :). Gäsp vad mina ögon vill slå igen så att det ska dom nog få göra :).
Sov gott
Ps. Tog en härlig bild i dag.

Vilo stund

Publicerad 2013-01-14 15:29:18 i Allmänt,

Jonatan sover en stund, att ge medicin var inte lätt men gick lättare med denna än förra. Men nu sover han i alla fall min gull unge. Dricker kaffe nu i tystnaden och bara vilar öronen en stund he he. Solen har hittat fram en stund och det blir lite ljus ute. Skönt än detta mörker som brukar vara annars. Snutta kom hem för en liten stund sen, funderar på att åka och handla lite men nu hör jag hur Jonathan är på väg att vakna så att det får nog bli när gubben kommit hem.

Halva Apoteket

Publicerad 2013-01-14 12:04:50 i Allmänt,

Japp då har vi halva Apoteket med oss hem. Fick medicin till han och dom tog en odling på kletet som han har. Denna gång fick vi en salva som som vi ska trycka in i ögat 3ggr om dagen och sen skulle det bli bra. Fick 2st tuber och efter dom ska det vara bra sen. Dom tog inte på sig ett dugg och dom mena på att det skulle vara mitt fel mm mm. Att dom inte velat ta i mot oss det var inte orsaken till detta dom hade ingen skuld i nått som vanligt. Utan skulden var min, min på grund av att jag inte fått i dropparna som jag skulle. Hmm jo visst det var svårt och det var jobbigt att tvinga upp hans små ögon med våld och höra han skrika så det gjorde ont och vrider sig i hysteri. Och det var inte alltid det kom i allt men jag var noga med att ge han och se till att det kom i så mycket som möjligt. Men lätt är det inte. Jo då enligt Vc är det det, bara att slita upp ögat och ge, visa vem som bestämmer och ta i mer för att få upp ögat , hmm min kommentar var att om det är så lätt så kan ju ni ge han 3 ggr om dagen om jag kommer hit med han. Men det ville dom inte, utan det var inte deras jobb. Nä ni gör ju inte erat jobb som ni ska och ni tar inte erat ansvar heller. Hellst ska man ju vara död för att ni ska göra något. Men jag ska göra mitt bästa och det gör jag alltid. Jag har inte varit snäll på Vc i dag och jävla vass i truten med har jag varit. Kan lova att dom fått höra en hel del i dag om vad jag tycker mm mm. Fan använda över våld, hmm tydligen ok när det gäller mediciner och Hellst över våld också. Fan vilken mamma eller pappa klarar att göra det mot sitt barn? Man gör ju sitt bästa, vilket jag tror alla gör. Och sen börja dom tjata om att man ska ge dom kärlek och en belöning som dom kan se fram i mot efter varge gång. Att man inte ska köpa dyra saker och ge dom. Fan då explodera jag rätt fint, sa att vad andra gör det får stå för dom, och vad du har erfarenhet av det får stå för dig. Men kom inte och på stå något om min familj för att du har inte en jävla aning om hur vi fostrar våra barn, eller ger dom och inte. Mina barn får hur mycket kärlek som Hellst och dom har det dom behöver. Så öppna inte truten och på stå något du inte vet ett jävla dugg om. Utbrott som fan hade jag och jävla elak var jag nog med men att kom inte och hacka om något som rör vår uppfostran mm. Och framför allt på stå inte att jag inte duger som mamma för då jävlar kan jag lova. Är så trött på vården att jag kan spy på det till Max, och framför allt en Vc i denna håla. Det är nog mer skvaller än jobb här. För att deras jobb det gör dom inte. Och när man ringer så är dom bara nonchalanta och inte tar än på allvar. Fan man känner väll sina egna barn och vet när något är fel. Ååå kan känna hur jag kokar ännu, grrr i dag är inte läge att vara spydig eller försöka mucka för da bitch hugger som fan i dag. Och smeknamnet da bitch har jag inte fått utan anledning kan jag lova. Nä nu ska jag äta lunch med min son.

Fått tid

Publicerad 2013-01-14 09:12:53 i Allmänt,

Då har Vc ringt och vi fick en tid kl 10:15 så att då ska vi ta prover på kletet. Men att det kommer ta 2-4 dagar innan man får svar av dom. Så hela denna vecka kommer bli hemma och nästa med verkar det som nu.

Morgon

Publicerad 2013-01-14 07:40:49 i Allmänt,

Då är det vardags morgon igen, tidigt blev det igen att kliva upp. Jonathan vakna med ett ryck och bara skrek. Ögonen var igenklistrade av allt kladd. Så att det blev att duscha han för att få upp dom. Tur att jag vakna till när jag hörde Davids bil åka, och då kände på elementet och det var kallt. Gick upp å elda och sen la mig igen. Men som sagt det var tur det för jag blev ju tvungen att duscha han när han vakna. Nu sitter han i mitt knä och myser med mig, lugnat sig en del i alla fall. Nu är det bara att vänta på att Vc ska ringa och det hoppas jag verkligen att dom gör. För annars vet i fan vad jag gör, får åka till akuten å sätta mig med han tills dom hjälper han å tittar på hans ögon. Ringde Maggan i morse med om det hela så att hon vet att han inte kommer. Men jag skulle höra av mig när jag visste mer och dom tittat på han. Suck straxt att koka vatten igen å torka. För det är kletigt igen. Och nu blev han Lessen när syrran gick till bussen. Jag hoppas att dom ringer tidigt så att jag får komma tidigt med han. Nä ska fixa lite nu

Gäsp

Publicerad 2013-01-13 20:09:09 i Allmänt,

Mm då är det kväll då, kvälls mat i magen. Snart dags att lägga barnen för natten och själv lägga sig om ett tag. Kvällen gick fort ändå och man har fixat med allt nu. Kvällen har varit torka, koka, torka, koka,torka, koka, torka, koks osv. Men snart är det över för i kväll på en stund. Jag hoppas hoppas att dom hjälper han i morgon med ögonen. För annars så kommer jag bli tokig, galen, satan själv kommer jag bli kan jag lova. Jonathan sitter och leker med pappa på golvet myser lite också gör dom :). Jonathan vill verkligen inte att pappa ska göra något annat än att leka. Känns skönt att få sova straxt nu
Kramz

Vila

Publicerad 2013-01-13 14:03:30 i Allmänt,

Då ligger min son å sover och jag med nästan. Lugnt å skönt är det å allt e tyst. Gubben har åkt för att handla grejar och snutta spelar.

Hatar denna sjukvård

Publicerad 2013-01-13 11:40:57 i Allmänt,

Min son har varit sjuk nu mer eller mindre i 8veckor nu med ögoninflammation och det är inte roligt. Först bråka med dom om att få komma in på Vc och dom gav medicin. Sen hem och pumpa i medicin så gott det gick i ögonen i 2 veckor suck. Ont och han mådde Inge bra alls. Sen kan man ju tycka att han skulle frisknat till men icke. Han har gått med det nu och jag har ringt Vc hundra ggr nu men dom tar inte inte in han. Så att man kokar vatten, torkar, torkar, torkar hela hela tiden. Ögonen är svullna, såriga, och man ser hur ont han har. Men nej då egenvård som gäller. Ringde 1177 igår och dom sa ring i morgon bitti för det finns inga jour tider kvar. Suck, man kände hopplösheten och men tänkte att i morgon. Fortsatte med att torka, fortsatte att kliva upp på natten för att torka å torka. Blir inte mycket sömn alls här hemma nu. Eller det har varit si och så en tid nu när han varit sjuk. Inte så konstigt inte. Kliver upp tidigt i dag och fixar frukost, och fixar allt klart. Ringer 1177 och får en tid till jourcentralen till kl 11. Känner sig lättad och glad. Börjar fixa så att man ska bli klar, rätt som det är så ringer luren och det är läkaren jag ska till. Han talar om att jag inte behöver komma, för att dom kan ändå inget göra för dom har Inge labb. Utan han skulle faxa till Vc och tala om vad för tester dom ska ta på Jonathan och osv. Sen får vi se hur lång tid saker tar och om det är så långt gånget att han får medicin. Annars är det egen vård som gäller. Så han säger att det kan bli ytligare 2 veckor till hemma med Jonathan. Då blir det 10 veckor. Jag blev så jävla irriterad så jag råkade säga både det ena och det andra och lite till. Frustrerad för att min son inte får någon hjälp, att dom bara skiter i det hela. Och sen tackar jag min stjärna för att jag inte fått jobb. För jag hade blivit av med det direkt. För dom skulle nog inte god ta att jag var hemma så länge med han. Fattar inte vart sjukvården tagit vägen åt. Man får ju ingen hjälp längre ju och man får ligga på som fan för att dom ska titta på än eller lyssna. Snorkiga tjuriga sköterskor som svarar eller ringer upp. Fan dom verkar tror att dom bara kan skita i det hela och bete sig. Jag kan lova att jag hänger inte sjukvården högt alls, jävla slakt hus på ren svenska. Man ska Hellst vara död för att få hjälp. Just nu är jag så så så så arg, frustrerad och Lessen för min sons skull. Jag lider med han varge dag och jag kan inget göra, helt hjälp lös är man. Hallå det är barn ni mixtrar med och skiter i. Aaaaaaaaaaa vad arg jag är.

Sjuk

Publicerad 2013-01-13 00:36:51 i Allmänt,

Då ligger man sjuk i sängen. Feber fryser och vill bara själv dö en stund. Blev sån här under filmen suck och åter suck

Kväll

Publicerad 2013-01-12 21:54:49 i Allmänt,

Skönt, att kvällen kom så man fick slänga upp fötterna. Mina barn sover, Jonathan ligger i mitt knä och sover, jag sitter och kollar på sista filmen om sagan om ringen. Älskar filmerna som bara den, och det är skönt att det finns något vettigt att titta på när man fått kväll. Barnen sovit en stund nu och Jonathan behövde verkligen det kan jag lova. Hans ögon är paj, ringde 1177 förut men jag ska ringa i morgon igen. Hoppas dom hjälper han i morgon med hans ögon. För det är inte hållbart detta. Kalasen var bra, Hanna blev glad att vi kom. Tyvärr blev det en snabb fika för Jonathan orka ej mer. Gäsp då är det nyheter och jag har burit upp skrutten. God natt

Mys

Publicerad 2013-01-12 12:57:01 i Allmänt,

Mys en stund med min son, hans ögon är inte roliga och så är han trött min gull unge. Passa på att ta tillvara då dom vill mysas för det är ju så mysigt tycker jag i alla fall. Passa på för att sen kommer det inte bli mys på en stund. Ligger och tänker på allt som man vill och så. Även fast man är vuxen så har man mycket drömmar och mycket man skulle vilja. Men som man känner kan vara försent. Det är sånna stunder som man tänker på att man skulle levt annorlunda som ung och inte gjort allt man gjorde. Önskar att man valt en annan väg och ett annat sätt. Men att gjort är gjort man kan inte göra det ogjort men man kan önska. Oj oj oj vad mycket jag skulle göra annorlunda och även göra ogjort om jag fick den möjligheten. Hmm ett stort leende fick jag nu på mina läppar och man blir fylld med ro. Jonathan sa mamma och somna så sött. Helt underbart att ha denna underbara lilla människa i sitt liv. Nått bra har man lyckats med i alla fall, fått två underbara barn med viljor av stål. Tyvärr måste jag resa på mig och fixa det sista nu innan det bär av till
Kram på er

Lördag

Publicerad 2013-01-12 10:16:38 i Allmänt,

Då är det lördag och helgen snart slut suck. Idag blir det att åka på 2olika kalas. Så att det blir lite farande, men det ska bli roligt. Igår fick jag veta att jag kommer få leva på medicin resten av mitt liv och det tack vare att jag rökte i så många år. Men att det får man ta och göra det bästa av det hela. Skruttens öga det är inte bra alls kan jag lova, så att jag får ringa Vc på måndag och dom titta på det för det funkar inte längre nu suck. Snart dags att börja tänka på vad man ska ha på sig mm mm på kalasen och börja få undan lite å fixa. Hmm blir nog en rolig dag med en gubbe som bara gnäller suck
Kram på er

Fredag

Publicerad 2013-01-11 06:58:03 i Allmänt,

Gud vad skönt att det äntligen är fredag, och att det är helg. Är så trött så trött men att jag får passa på och vila när Jonathan är hos dagmamman. Även om man inte sover så blir man utvilad av att bara ligga å läsa en liten stund. Ska ta och läsa i en bok som jag på började för hur länge sen som Hellst att läsa, men som inte blivit av att läsa ut. Jonathan ska ju vara till halv två så att jag borde hinna läsa en del. Men jag kommer nog somna en stund. Har inte kommit på vad jag ska ge Hanna ännu, men jag får ta och grunna lite på det till i efter middag. Blåser och är kallt i dag med, å snöar gör det också så vi är vell på väg att få vinter igen nu. Kul för då kan man åka i pulka backen igen. Brr vad segt det är att få upp värmen i huset när det blåser och är minus ute, men att man får kämpa på med att elda och sen hålla det igång. I dag blir det som sagt att slappa lite och greja lite. Sen när gubbe och dotter kommit hem så blir det att åka och handla lite till mys mat och mys stund :). Se även vad för skoj man hittar till Hanna. Idag kommer nog min son att vara super trött när han blir hämtad, för att idag är dom i lokalen och då är alla dagmammor där och med alla sina ungar. Så det brukar bli fullt ös på ungarna och dom busar friskt med varandra. Fick veta att det ena som jag väntar svar på kommer ta 5 dagar att få besked om :( suck. Men att man får allt vänta och se glad ut. Aaaaa om allt kunde gå så fort man vill, men nej då det ska ta evigheter hela tiden grr. Nepp göra sig klar för att åka sen.
Ha det gott

Kväll

Publicerad 2013-01-10 19:44:17 i Allmänt,

Då är det kväll i stugan, jag och barnen är färdig duschade och allt e klart. Skönt att vara färdig tidigt för en gångs skull och bara kan slappa. Jonathan han är nog rätt över trött nu, han har inte sovit nått på hela dagen och varit uppe tidigt. Kvällen har varit seg, klockan har hasat sig fram känns det som. Gubben ska åka och handla lite så slipper jag, känns skönt att slippa det ibland. David har har åkt och Jonathan han sover gott i min famn nu :). Då har det blivit kväll nu, och jag ska njuta av en kopp varm oboy å sen sova
God natt

Maten

Publicerad 2013-01-10 15:25:51 i Allmänt,

Då sitter man och väntar på att maten ska bli klar, blir lätt mat så att det går ganska fort. Snutta och Emma har kommit hem från skolan nu och Jonathan är lycklig :) Han älskar att få vara med henne. Jag och skrutten har haft vår mys dag och vi har slappat å lekt. Dammsuga och torka av golven gjorde vi, han älskar vår nya dammsugare lika mycket som jag. Så att dammsuga är inga bekymmer. Blir en lugn kväll, Emma åker vid sex hem och efter det så blir det att duscha ungar och fixa inför morgon dagen. I morgon ska Jonathan till Maggan igen så att jag får göra massa viktiga saker då som e måste. I morgon får jag besked om det ena av tre saker så att jag har inga nyheter att komma med alls. Blåsigt och kallt hela dagen har det varit så Ute var vi bara en snabb sväng brr. Nä nu ska jag ta tag i maten och äta.
Ha det gott

God morgon och kallt

Publicerad 2013-01-10 07:04:37 i Allmänt,

God morgon eller det skulle ha varit vid sex det. Brr blåser än som bara den. Och i natt har det blåst halv storm tror jag för jag har vaknat flera ggr av att det blåst för att det är mycket som dunkat mm. Ibland lät det som om någon var utanför dörren, så att man var lite skakig när man gick och kolla. Så jag är rätt trött nu, skrutten sover än och jag hoppas han gör det en stund till så jag kan krypa ner och sova en stund till. För att ögonen går i kors känns det som. Brr vad kallt det kan bli av blåst men såg nu att det visst är minus grader ute också. Så att gubben hade tänt i pannan i morse innan han åkte. Idag är skrutten ledig från dagmamman så att det är slapp, mys, lek dag här hemma. Och snutta ska ha med sig Emma hem å gubben blir sen hem för att han ska köpa något till Moa. Så att det händer lite i alla fall. Jag ska dammsuga med min nya vän för det var hur trevligt som helst igår att göra det, blev så fint på golven och den var så tyst och det blåste inte ut massa damm från den. Japp en super super bra vän man skaffat sig. Alltid kul med nytt också, skrutten han gilla den också men att kollade på den och greja bra länge innan han testa den. Men sen dammsuga han så det bara yrde om det. Man får hoppas på besked i dag så man vet något. Ska ringa lite och maila lite.
Kram

Kväll

Publicerad 2013-01-09 19:49:31 i Allmänt,

Ja nu är det kväll igen och stora ungen ligger, bara den lille kvar, men att han ligger å pratar och jollrar sött. Han somnar när som för ögonen e tunga på han. Min nya vän är toppen, blir hur rent och fint som Hellst.
Kram

Mys stund

Publicerad 2013-01-09 14:33:10 i Allmänt,

Japp då har man en mysig stund med Jonathan. Han blev så så så glad när jag kom och hämta han hos Maggan. Men allt hade gått bra i alla fall och han hade ätit som han skulle mm mm. När vi kom hem så blev det en flaska välling å så somna han gott. Han ligger bredvid mig nu och sover gott, håller ett stadigt grepp i min tröja. Jag har saknat han så så mycket att jag inte vill släppa han med blicken. Men jag tror alla föräldrar tycker det e mysigt att vila ihop med sina barn. Ligger och lyssnar på regnet som smattrar utanför, för regnar det gör det allt. Blir paj i dag till mat och sallad, blev hur sugen som Hellst på det så att det får det bli. Jaqueline kommer inte hem direkt efter skolan för hon skulle med Emma hem så att vid sex ska jag hämta henne :). Nepp blunda en stund ska jag nu
Kram

Annorlunda

Publicerad 2013-01-09 11:05:58 i Allmänt,

Japp en annorlunda dag och den känns konstig på flera olika sätt. Idag har verkligen ledigheten efter julen tagit slut. Jaqueline är i skolan och jonathan tillbaka hos dagmamman i dag. Han var super glad när vi kom dit och han fick leka mm. Känns skönt att lämna han där och ännu bättre nu när tiderna blivit annorlunda också, från och med i dag är det Måndag, Onsdag; Fredag som gäller och från 08.00-13.30 så att det kommer bli längre dagar och han kommer få äta med dom. Det känns mycket bättre att ha det så för att när det var 3 timmar om dagen så kändes det bara stressigt och träligt mest för Jonathan som inte hunnit mycket mer än börja leka så skulle han hem igen. Så att han kommer nog vara tröttare nu i början innan han kommer in i det hela och han kommer vara van sen när det blir hela dagar från tidig morgon till sen efter middag :). Så att jag måste säga att jag känner mig lite ensam just nu och funderar på vad man ska hitta på, man blir lite handlingsförlamad när man är van vid att ha han hemma och nu han inte är det. Men att det är bra att det blev så här tycker jag allt :). Jag får dammsuga i kväll när gubben kommer hem och han har köpt med sig min nya dammsugare hem, för min paja igår helt så att nu blir det en ny. Så att jag får plocka och fixa lite medans jag väntar på gubben. Jag väntar även på lite andra besked också och jag hoppas att dom är goda och att man får veta det man vill. Har sökt massor med jobb nu så att jag hoppas att det blir något possitivt besked med det hela och att man får komma igång att jobba och känna sig som människa igen. Men att det känns skönt att vardagen har kommit och att det blir tider mm som det brukar vara. Och att sonen och dotter kommer in i rutiner ige, det är ju synd att säga att det har varit några direkta rutiner nu när man haft ledigt och när man hållt på med renoveringen på fin rummet. Så att det känns bra nu att det händer lite mm och att det inte är lika slappt. Känner mig lite trött men att det har nog med att göra att man gått upp tidigt nu och det har man inte gjort på ett tag. Men det har varit mysigt att haft det ledigt och att familjen fått umgås med varandra och bara myst. Inge stress och inga direkta måsten har det varit heller utan dagen den tog man som den kom. Igår var jag och Jonathan i Mjölby med ragna och det var mysigt, fika och man hade skoj. Hon tyckte det var roligt med att få lite tid med Jonathan och hon körde vagnen så stolt så stolt och jonathan tyckte det var roligt. Vi kikade i affärer och handla lite å fika gott. Man blev lite piggare av att komma ut och se lite annat och inte samma sak som alltid. Promenad blev det på ett sätt då för hemma kunde man inte gå det var regna å regna hela tiden och man blir skit som bara den om man ska gå på vägen här hemma då när bilar kör förbi hela tiden och framför allt lastbilarna. När jag och skrutten kom hem så var vi ute en stund och lekte å plocka lite på gården så att luft och lek blev det i alla fall. Skrutten var nöjd och glad och då är jag det med :) Jag hoppas att detta år kommer att vara lättare och att man kommer må bättre mm och att saker löser sig. Men att det känns som att det kommer göra det och jag kommer nog att må bättre igen, jag tänker inte ge upp på något sett utan ge allt jag har. Fy vädret i dag är grått och det duggar hela tiden så att det e inte roligt ute alls men att det är ju den årstiden nu så att man får vänja sig. Nä nu ska men vell ta och göra lite nytta.
Kram på er :)

Gäsp

Publicerad 2013-01-08 07:11:17 i Allmänt,

Ja gäsp gäsp kan jag lova. Varit vaken sen sex och inte många timmar till sömn. Idag började vardagen, eller igår men inte riktigt för oss. Utan i dag för mig och barnen, snutta börjar skolan i dag igen och då innebär det tidigt upp och se glad ut. Skrutten börjar i morgon men att han fick gå upp tidigt ändå kan jag lova. Han somna tolv natten till i dag och med det somna jag vid två. Så 4 timmar blev det att sova för min del. Så i dag fick det bli tidigt för han så att han kan somna tidigt i kväll. Man blir ju helt slut av hans tider. Regnar gör det som bara den nu med på morgonen så att det e inte så roligt väder. Får hoppas det blir bättre sen så man kan gå ut och gå å få luft i sig. Nä nu ska jag fixa så hon kommer med taxin

Kväll

Publicerad 2013-01-05 20:13:50 i Allmänt,

Då har kvällen kommit till oss. Dagen den gick för fort känns det som, men att vi hann med det vi skulle och vi hann titta på det vi skulle. Vi har nu hittat och kommit fram till vad det ska bli på väggarna och lister mm. Så att kvällen har vi suttit och räknat mm så att vi vet hur mycket av allt vi ska ha. Tårarna rinner lite just nu, sitter och kollar världens minsta flicka och det handlar om en flicka som har en sjukdom som gör att hon växer mycket mycket mycket saktare än normalt. Det är en komplicerad resa dom gör med mycket komplikationer och sjukdomar mm så att det är inte roligt alls för familjen. Hon har även en lever sjukdom som kan vara dödlig för henne. Hon kommer dö ung, väldigt ung. Man tackar tackar Gud för att man har friska barn. Nä nu ska jag straxt sätta mig och kolla film.
Ha det gott

Åka

Publicerad 2013-01-05 12:32:49 i Allmänt,

Snart ska man åka och handla spackel och sen titta på skovärmare som jag så länge velat ha. Smidigt när barnen kommer hem och skor är blöta. Bara att sätta i den så blir det fort torrt och fint :). Gubben sätter upp sista biten gips nu för att det bara ska vara att spackla å slipa och spackla å slipa å göra så ett antal ggr innan man kan tapetsera och sen lägga golvet. Jonathan han tultar omkring här och hjälper pappa och sen letar han efter syrran som åkte till sin pappa igår för det e hans helg. Saknar henne det gör vi alla så att det blir skönt att få hem henne igen i morgon :). Skulle ha haft Hanna på kaffe i dag men att hon e förkyld och yr mm så att jag hoppar nog det. Vill inte bli sjuk nu när barnen ska börja skolan igen och dagmamman. Och jag vill inte lega sjuk med tanke på att jag ev kommer att få lite att göra. Och då ser det inte bra ut att behöva tacka nej det första man gör för att man e sjuk. Annars är det lugnt och allt bara flyter på här på snippen. Kallt ute och det glittrar fint ute. Känns lite tråkigt att vardagen har börjar på måndag igen, och det kommer bli tomt nu när david börjar jobba :( Men att veckorna går ganska fort ändå så att man kan mysa med hela familjen på helgen. Men helgerna går då ack så fort så fort. Nä kolla om vi ska åka snart
Ha det gott så länge

Natt

Publicerad 2013-01-03 23:41:17 i Allmänt,

Mm natt är det straxt för min del. Skrutten somna tidigt för en gångs skull men han vakna till och somna om i vår säng. Snutta vakna till också med huvudvärk och ont i halsen. Så att det blev en tablett för hennes del och somna om. Hmm fick läsa ett sms som var mindre roligt och som jag inte änns fått veta att det kom eller rättare sagt några st. Man är inte förvånad alls men att det är så illa så illa från båda hållen kan jag lova. Men att man får försöka stänga av så gott det går med det hela. Gubben sur och irriterad som bara den men för vad det vet man inte. Taket blev klart nu ikväll så att nu är det bara resten kvar. Och det kommer ta lång lång lång lång tid innan det är färdigt sen. Tog ju nästan ett år att få skivor på golvet och börja med taket. Så att det kommer ta tid nu och surt. Snutta blev hur söt som Hellst. Glömde ta bild på henne. Men jag får göra det i morgon. I morgon ska hon tyvärr iväg igen till Tranås och kommer hem på söndag igen. Så det kommer bli tomt igen och man kommer sakna henne massor. Nepp god natt

Fullt upp

Publicerad 2013-01-03 14:16:54 i Allmänt,

Dagarna går och för fort också. Men det kan bero på att det sovs för länge om dagarna och allt bara blir sent sent sent sent och allt bara blir kaos. Nä upp på morgonen och komma igång det är det bästa för att det ska bli ordning på torpet och rutiner så att det blir normalt igen. Renoveringen tar mycket tid och saker blir inte som man tänkt sig med det hela och jag mår skit för att jag inte är lika delaktig i det hela. Jag tar hand om barnen och han fixar. Känns inte rätt men att det får man ta och så får jag inte hjälpa till heller. För att han ska göra allt mm mm och sen får jag stå med hundhuvudet och skämmas inför alla att jag inte har hjälpt till. Att jag inget gör mm mm men att jag borde vara van vid det hela nu. Över våningen är är klar nu och så undervisningen. Det tar sin lilla tid att städa ur julen. Men tack och lov har man plast gran så man slipper dammsuga barr i ett helt år som det brukar bli. Men att nu är det klart, julen är ut städad och jag är nöjd som bara den :) Just nu lagar jag mat för fullt och sen efter maten blir det att åka och köpa färg till snuttas hår. Hon har pratat länge länge nu om att färga håret så att det ska hon få göra. Blir en färg som tvättas ur så att hon inte tar en färg som sitter som hon kommer ångra direkt. Ska även passa på att köpa schampo och balsam då. Gubben han håller på med rummet som bara den och det blir fint :). Skulle ha haft hemma gjord glass till pannkakorna som jag gör. Blir inte glass för att jag glömde lägga i formen i frysen igår så att vi får ta det en annan gång. Fick glass maskin av gubben förra året och den är super bra men att det gäller att komma ihåg att lägga formen i frysen som sagt för den ska stå 8 timmar till ett dygn för att det ska funka. Men men det blir gott ändå :). Annars har denna dag varit bra, skönt att ha hela familjen samlad och mysigt. Hämtade henne igår på station och sen myste vi till det med Max :). Ikväll blir det ev att åka till pappa en sväng men att det får vi se vad vi orkar mm
Kram på er

Nyårs dagen

Publicerad 2013-01-01 22:12:32 i Allmänt,

Japp då har nyårs dagen gått och den har varit halv bra. Magen och skallen den har bråkat som fan så att man har legat mer än halva dagen men sen har man fixat lite. Städat ut julen från köket och dammsugat och torkat golv. Även fixat med över våningen. Gubben och sonen dom har fixat i finrummet så att i morgon bär det av att köpa taket vi titta på. Sen blir det att börja sätta upp det. I morgon kommer även jaqueline hem igen och det ser vi fram i mot kan jag lova. Det har varit sjukt tomt och tyst utan henne. Så att det ska bli super kul att få hem henne igen :) jag hoppas att morgon dagen blir bättre och att magen i inte krånglar mer nu utan får vara bra. Har varit lugnt i dag och det e skönt. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen
Sov gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela