lifeonsnippen.blogg.se

Här får ni följa med en fart fylld familj och vårat liv på landet. Följa oss i motgångar och framgångar å lite annat.

Trött nu

Publicerad 2013-02-28 23:11:17 i

Fy nu är man trött, å sliten. Jonathan gnällig som bara den, anar onåd om att han kommer bli sjuk :( ordentligt. Hoppas att det inte är så utan går över fort. Blev en tur till Linköping och åt på Max och det blev Ikea :). Så nu hänger det gardiner i alla mina fönster i finrummet :). Helt nöjd som bara den nu. Så att i morgon blir det att sy klart dukarna, lägga på dom, sätta upp prydnads saker. Torka golven och lägga på mattan, fixa växter och hoppas på att sofforna kommer in i rummet också :). Blåser som bara den ute och kallt. Jonathan ligger i vår säng, han vägra somna i sin och hostar som bara den. Tanken har slagit mig att han ska vara hemma i morgon. Men att jag väntar å kollar av i morgon bitti hur han verkar må då. Snutta var Lessen när hon la sig, hon har försökt få tag på hennes ja just det men han har inte svarat. Hon vill vara hemma denna helg för att gå på tjej kväll och över natta. Men det verkar inte bli så för han behagar fan aldrig svara när hon ringer. Men jag ska ringa han i morgon å hoppas på att han svarar annars så suck. Nä nu ska jag fixa till mig och sova.
God natt

Lite bilder :)

Publicerad 2013-02-28 15:57:00 i

https://cdn3.cdnme.se/3977929/7-3/pic_512f6f2bddf2b31aad407489.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3977929/7-3/pic_512f6f4a9606ee6e73682daf.jpg" class="image">

Suck

Publicerad 2013-02-28 14:07:17 i

Besviken på allt i nu, höll på och satte upp gardiner och stänger mm. Då visa det sig att man är 3 paket kort om ringar, och två mellan långa stänger kort. Så det blev bara ett fönster uppsatt i dag :( fan det e Inge skoj alls då. Så jävla trött på det

Frukost

Publicerad 2013-02-28 09:47:01 i

Eller nja, skrutten tjata om att vi skulle äta, så jag duka fram. Men nu står han vid datorn och skriker bä bä. Hmm ungar roliga, tror att han börjar bli sjuk nu, hängig, vaknat till och från och hostar och ögonen har börjart. Nu är kl snart 10 och vi ska gå ut. Börja skriva halv åtta ha ha ha ibland kan det ta tid :)

Fort det gått

Publicerad 2013-02-27 21:18:04 i

Det har verkligen gått fort i dag, varit på Ikea och kollat på soffa, köpte gardin tyg och gardin stänger. Sen bara hem å vända för att hämta skrutten. Sen har jag suttit å sytt för glatta livet. Så i morgon kan jag nog hänga upp dom :). Var och handla å stötte på min bästa bästa vän Hanna :). Och det var kul att se henne :). Annars som sagt har det flugit iväg tiden. Gubben var i byn å hämta bil och hjälpte han en bekant att fixa bilen.

Morgon morgon morgon

Publicerad 2013-02-27 07:46:48 i

Fy ja morgon igen, trött och seg. Och kallt som vanligt. Men att det går, blir en rätt trevlig dag i dag trots kallt :). Ska lämna skrutten hos dagmamman sen blir det att ut å åka med gubben en stund. Så att jag tror det blir en bra dag. Jaqueline vakna på fel sida i dag tror jag, hon hade inga kläder, sminket fel, håret var jävla skit hår. Men till slut blev det okej, skrutten han stog och var arg på sin spegel bild i kaffe pannan. Så att det var ett himla liv på han. Nu är det lugnt en stund och snart åka till Maggan :). Solen tittar även fram så att det kan nog bli mysigt :)

Lugnet

Publicerad 2013-02-26 19:44:03 i

Barnen sover gott nu, och jag slappar en stund. Tänkte sätta mig och kolla jotex å se vad dom har i gardiner mm. Hoppas det finns något snyggt bara. Sugen på att sy egna till rummet så det blir lite egen stuk på det. Gubben sitter i soffan å myser en stund. Har bärt in en del av möblerna så att det känns som om det e på g nu :). Nä ha det gott nu
Kram

Slöa

Publicerad 2013-02-26 13:54:42 i

Då har vi varit ute å lekt, varit å handlat, fått lunch i magen och tänt i pannan nu :). Jonathan är ganska slö nu så man kan hoppas på att vilar snart, för jag är bra slö nu med. Håller på och kokar kaffe för fullt, ska bli gott med en mugg kaffe nu. Lite kyligt ute men helt underbart, solen tittar fram för fullt och man blir glad. Ska färga håret tänkte jag när han vilar om jag orkar och inte somnar. Får se hur det blir med det hela :). Undra om snutta haft det bra? Det märks när hon kommer hem hur det varit. Fy vad frusen man är då, men det blir nog bättre om man vilar. Jonathan är helt inne i meckar Micke, Bullen å dan. Skönt med lite lugn minut :)
Kram

Suck

Publicerad 2013-02-26 10:49:41 i

Då har man städat klart, diskat efter frukost och tvättat å hängt tvätten. Ute ligger dimman tjock och david är ute fixar. Jonathan är rastlös så att det blir att gå ut med han. Ska flytta över Jonathans bil stol till min bil. Behöver handla grädde å gelé mm. Suck alltid något. Känner att det är riktigt tråkigt i dag och jag skulle vilja hitta på något. Men Inge kul ensam att göra saker. Känner mig lite trött än så lite luft gör nog bara gott :). Nä bäst å gå ut nu, skrutten e sugen
Kram

Dessa kalla dagar brr

Publicerad 2013-02-26 07:37:10 i

Vakna i morse av klockan som envist ringde. Åååå tänkte man kan lägga mig sen när snutta åkt. För skrutten har ju hemma dag i dag :). Men nja det gick så där, snutta hon höll på och rev halva huset tror jag så att det sluta med att skrutten vakna och är i full gång nu. Så att sova en stund till det blev det inte. Åååå jag som gärna blundat en stund till ju. Men men man kan inte alltid ha det gott. Kallt som vanligt, nu vill jag ha sommar och skönt. Är trött på kylan och alla hundra plagg man måste ta på sig. Vad som händer i dag, hmm ja det vet jag inte riktigt men att nått kommer det vell bli tror jag. I morgon blir det lite halv skoj i alla fall :). Ska nog ta och lägga på mina mattor i dag som är ny tvättade sen vi var sjuka. Torka golven och greja också ja det blir bra att göra :). Gubben ska hålla på ute å greja mm så att man kommer inte se han mycket inte. Ska leka med skrutten också så han blir glad. Söka jobb som alltid med.
Kram

Kvällen

Publicerad 2013-02-25 20:51:51 i

Nu är kvällen kommen och familjen annorlunda snart slut. Skit bra program som man följer troget :). Dagen har varit bra och den har gått undan som bara den. Städat klart i finrummet så att nu ska det mubleras och fixas. Snart sover båda barnen , Jonathan han somna vid sju straxt efter det. Snutta är vaken och tittar på familjen annorlunda.
Sen blir det duschen å sängen för min del.
Kram

Oj oj oj

Publicerad 2013-02-25 11:17:33 i

Titta i tidningen och en pizza kosta bara 10kr. Och under nöjen står annonsen. Ha ha var kanske ett nöje då

Hitta även tvillingarna raask bb annons. Ett par killar jag träna brottning med i ungdomen. I Mjölby bodde dom då. Fan vad fränt

Corren

Publicerad 2013-02-25 11:06:30 i

Så här såg Corren ut 1979 20 juli. Då var jag knapt 3 månader. Hitta denna i taket då vi rev det.

https://cdn3.cdnme.se/3977929/7-3/pic_512b35ccddf2b324a51264fb.jpg" class="image">

:(

Publicerad 2013-02-25 10:25:38 i

Tappa suget helt, så mycket om och men. Så mycket det innan det innan det innan det går. Kommer fan ta ett år till innan man kan använda finrummet. Fan vad jag hatar detta nu.

God morgon

Publicerad 2013-02-25 07:41:59 i

Ja då är det en ny vecka med nya saker som händer. Fy vad segt det var när klockan ringde men att det var bara att kliva upp :). Jonathan sov oroligt som bara den i natt men pigg å glad nu i alla fall. Vi ska åka till Maggan om en stund, och sen hem å fixa lite frukost så ska jag å gubben iväg å titta på soffor :). Känns så bra att fin rummet e klart nu. Nu äntligen är det klart, vi har varit så duktiga så duktiga kan jag lova. Skön känsla man får när man gjort något och blir nöjd.
Kram

Kväll

Publicerad 2013-02-24 20:59:23 i

Kvällen kommen, Jonathan vaken och kvällsmat är intagen i magen :). Nu ska jag straxt slänga dom i duschen så att dom blir fina :). I morgon är det vardag igen, tänk vad fort helgen går den kom ju nyss känns det som. Men det är så när man har roligt då går tiden fort fram. David har legat sjuk så han har inte haft för roligt. Men nu är han på benen igen och full fart. I dag har man städat bilen, kört den till verkstad och runt lunch i morgon trodde dom att jag skulle kunna hämta den. Men dom skulle ringa när det var klart. Har tvättat å tvättat tänk vad tvätt det kan bli på några dagar när man inte tvättat. Men det är skönt när det är klart. Man har nu hängt all tvätt, barnen är lagda, fin rummet klart bara att mublera. Disken klar ja allt är klart inför kvällen nu :). Trött är man nu och man känner sig lite konstig än i magen. Men en god natts sömn kanske gör att det känns bra i morgon. Nä nu blir det att sega
Kramz

Lugn stund

Publicerad 2013-02-24 17:00:32 i

Då blev det en lugn stund efter maten, Jonathan somna direkt efter att ha fått i sig den. Gubben gick ut och greja, snutta sitter vid datorn. Jag tog mig en lat stund, disken får jag ta sen. Ska ta en dusch och diska straxt, snart dags att väcka den lilla Björn som sover gott :)

Hittat

Publicerad 2013-02-24 14:24:21 i

Japp hittat lite coola appar nu när man haft en liten lugn stund över :). Man brukar inte ta sig tid annars och kolla bland allt som finns. Det är ju en hel djungel bland dom.

Underbart

Publicerad 2013-02-24 13:45:18 i

Barnen varit ute och jag med. Helt underbart väder ute ju, solen lyser och det är riktigt skönt :). Men det som känns lite mindre skönt är att magen känns konstig, inte ont inte illa mående utan konstig. Öm tom känsla bara att hoppas på att det inte är något. Jag är lite udda jag, så jag har städat toan som bara den, för det känns bättre att spy i en toa som luktar fräscht än en som inte är det. Tycker det känns bättre att hänga över toa sitsen också om den är städad. Men det är jag det och som sagt lite udda e jag. Annars är det bara bra med allt. Barnen sitter och spelar där uppe medans jag då passar på att lata mig lite på sängen :)
Kram

Snart lunch

Publicerad 2013-02-24 11:07:12 i

Snart dags för lunch i magen på barnen. Och sen blir det att köra ut dom en stund. Vilket härligt väder det är ute :). Synd att tiden inte fanns att ta en promenad till ÖB å fika med Hanna. Men att det går fler tåg får man hoppas på :). Trött än å känner mig allmänt hängig å så. Bara det inte e nått på gång igen. Orkar inte det
Kram

Städ

Publicerad 2013-02-24 10:15:36 i

Bara älskar att städa nu med mina super bra städ grejer. Dammsugaren älskar jag :)

Morgon

Publicerad 2013-02-24 08:45:31 i

En sån morgon man inte vill gå upp. Kallt som bara den och snutta kom ner 06.20 och sa att det lät något. Grrr brandvarnaren var det som lät som bara den. Sen var det kört barnen somna inte om och skrutten pigg tyckte han. Så att elda gjorde man då. Nu har vi frukost i magen och jag är trött som bara den. Brr ute också, i dag blir det att städa ur bilarna. Jag ska städa ur min bil för att vi ska lämna in den i dag för reparation på den och släcka 2:an som blev. Så att i dag blir det lite att fixa med och pyssla med. Barnen ska fixas i ordning och grejas med för att i morgon ska dom till skolan och dagmamman. Hoppas på att barnen håller sams och sköter sig. Var kul att träffa Hanna igår. Blir långt mellan varven nu :( saknar henne till Max gör jag. Nä nu ska greja lite
Kram

Dags att sova

Publicerad 2013-02-23 21:46:54 i

Då har man sett det man ska så att nu lockar sängen rätt fint. I kväll var det helt värdelöst melodifestivalen man undrar i bland hur dom tänker och om dom tänker. Svt hur tänkte ni???? Mm det e frågan det allt. Nä nu säger vi på landet god natt

Då är det dags!!!!

Publicerad 2013-02-23 21:05:28 i

Då är vi i Malmö i kväll å ska lyssna på det hela. Får se vad kvällen ger oss då :)

1) ingen jävla kommentar

2) mm borde se över garderoben lite, och låten med.

3) hmm mm inge vidare denna heller, hur fans dåliga låtar finns det.

4) NEJ NEJ NEJ NEJ VAD FAN ÄR DETTA AAAAAAAAAAAA. Hmm där är ju min damm vippa :)

5) snyggt piano och snyggt att det brinner.

6) ????????????????????????????????????????!???????????????????????????????????????????????????????

7) suck, suck, suck och åter suck

8) ja den funkar

Ha ha under hållningen är ju super bra, kan man inte ta den i stället å tävla med. Hittills genom alla lördagar så är det den som varit bäst.

Belåten

Publicerad 2013-02-23 18:38:53 i

Mmm då sitter man å tittar på ailen vs monster och den är skit bra ju :). Fått massa frukt sallad i magen med glass mmm vad gott det var. Barnen dom duschar nu och ska göra sig klara till melodifestivalen börjar. Jag ska ta en dusch när dom är klara. Gäsp vad jag är seg men det blir nog bättre sen. Kram

Straxt mat

Publicerad 2013-02-23 17:44:34 i

Japp då ska man straxt äta mat 16.20 mm ligger rätt bra till ändå med maten. Dagen den har varit bra och klockan den har bara rusat fram som en tornado. Vakna och fick elda som vanligt, gubben låg vaken i sängen sliten efter nattens toa prat. Men han kände sig pigg ändå och det var skönt att höra. Blev att fixa frukost mm och sen så blev det city gross med Hanna. Fick min födelsedags present i dag, he he he ett par månader för tidigt men fet gör inte ett dugg. Det är en grej jag kommer använda flitigt kan jag lova. Hade tänkt att ta en fika där, men suck vad folk det var så vi hoppa det. Blev hem i stället. När jag kom hem blev det diska och plocka å fixa mat som nu straxt e klar. Hungrig så att magen pratar ordentligt. Gubben ligger på soffan å försöker sova, skrutten han springer å visar alla sina saker å pratar med pappa som aldrig förr.

God natt

Publicerad 2013-02-22 23:03:44 i

Japp då ska man ta och gå upp för trappan och lägga sig för natten. Smyga så att man inte väcker dom små liven. Är trött nu och det ska bli skönt att sova gott. David han har sprungit som bara den och pratat med toan. Men han verkar sova nu. Så god natt på er
Kramz

Kväll :(

Publicerad 2013-02-22 20:26:13 i

Japp kvällen spenderar jag ensam nu, barnen sover gott nu, snutta sover i tält sängen och skrutten i hennes så att jag ska kunna sova bredvid han. David ligger nämligen i magsjuka så att han springer å spyr hela tiden nu. Fy jag vill verkligen inte ha det igen. För fy f vad jag var dålig förra helgen och skrutten ska vi inte prata om hur dålig han var :(. Men att får vi det så får vi ta och göra det bästa av det hela. Dagen har varit bra annars och den har gått ganska fort. Lite har man fått gjort och det var mysigt att fika med snutta. Kvällen som sagt blir ensam vid tvin. Men det funkar det också. Kramz

Efter middag

Publicerad 2013-02-22 16:05:36 i

Skrutten hemma, snutta har åkt till en kompis, david ute. Jag och skrutten leker som bara den. Suck kommer nog tyvärr bli en omgång magsjuka igen, 2 barn har insjuknat igen. Ingen lust med detta, håller tummarna för att det inte blir så. I kväll blir det taccos å lite mys mys för att i morgon blir det inte mys på samma sett.

Förmiddag

Publicerad 2013-02-22 10:01:26 i

Då har man varit vaken en stund, sen 06:30 fixat å donat, kört skrutten till dagmamman och hem å plockat. Det har gått i ett så att jag tog en liten paus och skrev här. Snutta är på sitt rum å fixar å donar och allt vad hon nu gör. Gubben han har gett sig ut för att fixa med det mesta av sina grejer. Lite små seg men annars helt okej, saknar skrutten som bara den nu när han inte e hemma. Men att snart är han ju det igen :). Pappa opereras i dag så att jag håller tummarna för att det går bra för han. Får veta mera senare, nä nu ska jag fortsätta. Fick en idé

Kväller

Publicerad 2013-02-21 22:29:17 i

Ja nu är det kväll och barnen sovit sen ca 20:00 och allt är klart. Hade inga måsten att göra efter att dom somnat så att jag har kollat på tv, och målat naglarna :). Bara älskar det nagelacket och jag bara tycker så mycket om att kunna lägga lite tid på mig och bara få ta det lugnt på kvällen. Gubben är permiterad så att han kommer vara hemma ev till vecka 10. Borde hända lite nu då hemma :). Jag och snutta fick lite tid på egen hand förut, för Jonathan var med pappa så hon å jag var å handla och fixa. Prata och å prata om allt mellan himmel och jord. Snutta gav mig en kram och sa du är underbar du mamma. Och hon tala om att hon älskar dessa stunder då det bara är hon å jag :). Snacka om att jag var en glad och stolt mamma sen. Känner mig super glad än :). Annars så har man bara små fixat och grejat. Hmm då har sonen vaknat igen, men somnat om i min famn. Det kommer sluta med att han sover natten i vår säng. I helgen kommer Sandra hit och sover över. Kommer på lördag och åker hem på söndag. Är inte över förtjust i det men att det blir bog bra. Jag och skrutten ska till Hanna på lördag och sen funderar jag på å åka å köpa godis i Motala på godis huset vid donken. Men att man får se hur det blir. Nä nu blir det glo på tv en stund till å sen sova
Kram

Gäsp

Publicerad 2013-02-21 10:45:53 i

Japp då sitter man med kaffet i handen och frukost i magen. Lite trött än men att det fixar nog till sig :). Var och stor handla igår men att lite besviken på affären, men att man har testat den nu i alla fall. Efter handlandet så blev det Max så ungarna fick mat i magen. Hem med alla varor och packa in. Ungarna var trötta å slitna å somna ganska fort efter sina bad. Jag kollade en stund på tv och sen raka spåret in i sängen. Snutta hon är så stolt nu av köpet hon gjorde så att det lyser om henne, och på något sett ser hon mer vuxen ut nu. Barnen har gått ut nu och jag ska ta tag i det hela inne å snygga till. Fick mina dammsugar påsar igår som jag beställde så att nu ska det bli snyggt på golven igen. Pappa ligger inne än och väntar ännu på vad dom ska besluta att göra med han. Denna väntan kan få än galen totalt kan jag lova. Men att vi får se, kanske blir en tur till han i morgon :). Nepp ta och fixa lite.

Sitter i bilen

Publicerad 2013-02-20 16:14:54 i

Igår blev det inte mycket skrivet inte, hade inte orken och ungarna dom ville inte hålla sams alls på några plan. Men när kvällen kom så var dom gulliga mot varandra. Och på allt kaos hemma så ringde luren och det var Ragna, hon tala om att pappa skulle till akuten för det kunde vara något med gallan eller tarmarna hade dom sagt på Vc när dom var där. Så att david körde han till akuten i Motala där dom rönkade honom och sen forslade han till Linköping. Och mer vet jag inte än, hoppas på att få veta något snart. På förmiddagen har jag varit på arbetsförmedlingen och Lindex med snutta. Sen nu på efter middagen har jag hämtat Jonathan och nu i Linköping för att handla

Kväller

Publicerad 2013-02-18 21:40:12 i

Japp kväll nu och barnen sover, sitter och slöar en stund innan man ska sova. Väntar på besked från en tävling på en blogg man kan ju hoppas på att vinna :)
God natt nu :)

Straxt dags

Publicerad 2013-02-18 15:19:03 i

Mm straxt dags att åka, har ingen vidare lust att åka. Väldigt stor lust att hämta min dotter. Men vädret suger att köra i :( blir en jobbig resa dit i dag och den vägen är inte rolig alls att köra i vanliga fall så att ännu mindre nu kan jag lova. Inget vila i dag inte, utan det har varit full rulle sen i morse och sliten är man nu. Hmm ett väldigt växlande humör har i dag. Ena minuten nöjd, andra gnällig för allt, tredje galen och skit sur. Men att det har nog med att göra att han är trött nu men inte kommer ner i varv. David kunde ev bli tidigare hem i dag, men att jag tror inte det blir så nu. Nä fixa lite, fundera på vad det ska bli för mat och sen åka.
Kram på er så länge

Trött nu

Publicerad 2013-02-18 12:24:00 i

Fy nu är man bra trött å sliten efter några timmars lek med sin son. Suck märks å känns att kroppen inte är hundra i balans å pigg. Ska försöka ta det lilla lugna nu fram tills det är dags att hämta snutta kl 17 i Tranås. Idag får jag och min son klara oss skälva medan david jobbar. Han är på jobbet och mår bra :) vore skönt om han slapp detta elände som vi haft. Prata med snutta i dag, hon känner sig bra nu och så. Hon blev sjuk i lördas kväll hos sin far så att vi tre har haft det nu. Tyvärr var jag helt veck i lördas så att något vidare stöd när hon ringde å hade kräkts var jag inte. Som tur var så prata david med henne å fick henne å lugna ner sig å skratta å glömma det en stund. Får hoppas på att man får vila lite innan det e dags å åka hämta henne. Men jag tror inte det för vi sov ganska länge på morgonen nu. Ringde å prata med Ragna, pappa ligger sjuk nu också. Hade blivit dålig i morse han, fy lider med dom. Vill inte byta med dom, för det var inget roligt alls kan jag lova. Skumt har aldrig aldrig aldrig varit så här sjuk av maginflensa förut, skumt mycket skumt. Men att nu är man bättre i alla fall å skönt e det. Ska nog ta och beställa sista twilight i dag också, fick mail om det. Mm får se hur det blir.
Kram

Första dagen

Publicerad 2013-02-18 08:52:44 i

Första dagen sen i lördas morse som jag står på benen helt, var uppe kortare stunder igår men Inge mer. Men i dag ska jag se om jag kan hålla mig uppe och även äta lite. Skallen och kroppen värker ännu men att jag har tagit tablett. Vilken helg, nä ingen vidare. Ska umgås med min son nu ordentligt med tanke på att jag inte gjort det varken i lördas eller igår. Hoppas eran helg varit bättre.
Kram på er

Mer död

Publicerad 2013-02-16 11:16:03 i

Idag är jag mer död än levande. Vakna sex i morse och då var det min tur. Fick skura hela toa rummet efter det. Sen har det varit toa med hink. Riktigt jävla Sjuk. Jag ligger hela tiden och david är så duktigt med Jonathan denna gång. Funkar bra. Så det blir bara detta inlägg i dag

Kväller

Publicerad 2013-02-15 21:35:59 i

Då är det kväll och skrutten sover. Har fått undan allt och varit i Mjölby å handlat. Nu ska denna trötta mamma sova

Väntar

Publicerad 2013-02-15 15:26:56 i

Sitter på station nu å väntar på hennes tåg :( kommer sakna henne massor massor.

Vaknat

Publicerad 2013-02-15 14:53:10 i

Varit vakna en stund och nu ska vi straxt åka för att lämna snutta på tåget :(

Trött

Publicerad 2013-02-15 13:09:18 i

En liten sjuk kille som sover igen och en väldigt trött mamma som ska sova

Söt

Publicerad 2013-02-15 12:17:34 i


Jag badar medans mamma hänger tvätten

God morgon igen då

Publicerad 2013-02-15 09:07:54 i

Japp vakna 08:00 och jag känner mig mer död än levande, så slut så över jävligt trött så att jag vill kräkas. Maggan sa det är magsjuka /maginflensa han fått. För det tar 1 och 1/2 vecka innan man insjuknar i det. Och det är det nu sen Elias hade det och kräktes uppe i lokalen, Paula hade kräkts och insjuknat i onsdags i lokalen och nu min lilla prins. Nu är tvätt maskinen igång igen, fan sjukt mycket tvätt det blir när dom blir sjuka på detta sett. Nu kommer det gå åt blöjor anar jag, skiter som en räv och det kommer rejält suck. Men han rår ju inte för det och som tur är verkar han inte ha ont av det. Och det e skönt det. David får nog köra snutta till station i dag, för att som det ser ut nu så klarar inte min skrutt att åka bil. Japp så ser min morgon ut nu.

Ringt

Publicerad 2013-02-15 06:26:18 i

Ringt Maggan nu å talat om läget så att nu ligger Jonathan i vår säng och jag längtar sjukt mycket efter att lägga mig och få sova. Hade ju lagt mig men kom på att jag var tvungen å ringa Maggan. Så nu är det gjort, och nu säger jag god natt

God morgon

Publicerad 2013-02-15 05:05:57 i

Vakna ganska nyss utav att Jonathan satte sig upp, trodde han behövde kräkas men att han ville bara ha vatten. Han kröp upp i soffan igen å somna gott men oroligt sover han. Jag smög ut och tände i pannan när han somna och fixa till kaffe åt mig. Ont över allt och jag är hur trött som Hellst. Skulle göra vad som för att få sova i sängen. Men att det verkar kört ärligt talat att få göra. Annars så bär jag in han när gubben åkt till jobbet, för i vår säng kommer han nog sova gott. För i sin kommer han vakna när han känner att jag inte ligger där. Vad varm han börjar bli, riktigt glöd het, får kanske ge han Alvedon sen när han vaknat. Hmm dags att kolla pannan tror jag. Gäsp

Alla sover

Publicerad 2013-02-15 01:57:44 i

Japp alla sover, även skrutten men för hur länge vet man inte. Det kan vara dags när som att få torka. Jag lider verkligen med han kan jag och jag önskar jag kunde trolla bort det. För jag skulle mer än gärna sova en stund. Sosta arbetsdagen å sen helg :). Blir fullt upp som vanligt och roligt. Snutta åker tyvärr till sin pappa så att tråkigt kommer det bli också. Får hoppas skrutten piggnar till så att han med får en rolig helg. Annars så flyter allt bara på, snutta pluggar mm mm om dagarna, gubben jobbar, skrutten gör det fart fyllt för mig ;).

Lång lång lång natt

Publicerad 2013-02-15 00:48:34 i

Skrutten somna nöjd å glad i min famn. Jag väntade en stund och sen gick upp med han. När jag stog och skulle släcka lampan så från ingen stans flög det spyor ur han. Jag orda Grant fick duscha i det och han höll på i evigheter. Så när han var klar så fick jag städa över våningen och sen duscha mig och skrutten. Sen blev det pyjamas för oss båda, han kräktes lite till när vi duscha. Sen hann vi inte mer än bli torra och mysiga så kräktes han ner mig igen, skura å fixa å duscha. Sen blev det fixa till sig igen. Gäsp. Satte mig i soffan med han å han somna, hink med mig i fall att. Men att han sov riktigt gott, gick upp med han å la han i sin säng, gick å stängde fönstret och då kräktes han ner sängen å allt. Så att det var bara att ör att skura sängen, skura golv å fixa. Duscha skrutten igen å dona. Sen dess har jag suttit med han i knät i soffan, med hink och skydd över mattan. Han sover, vaknar å kräks, somnar å vaknar å kräks. Och så håller det på hela tiden. Har fått i han vatten nu efter dom två sista gångerna. Men att en lång natt på soffan. Jag får sitta med han i famnen för att han sätter sig bara upp när han behöver prata med hinken. Är lite rädd för att somna i fall jag missar att han sätter sig upp för det e Inge kul alls att bada i det och i natt med tanke på att det förmodligen inte finns något varm vatten då. Tycker så synd om han min lilla skrutt unge, tankarna far fram å till baka å man undrar vad det kan bero på som gör att han mår så här dåligt. Men att man får hoppas på att han mår bra i morgon, i alla fall bättre än nu. Fy vad tunga ögonen är nu, nä dags att blunda lite försiktigt. Blir att sitta å sova.

Kväll

Publicerad 2013-02-14 19:20:01 i

Nu har kvällen kommit och alla slappar. Trötta efter dagen, och all god mat å efterrätt som man fått i magen. Full fart även om dom e sjuka. Ha ha kan tro att kåken ska fall ihop när dom sätter igång. Gubben å jag sitter mitt i mot varandrA vid köks bordet, tysta han läser tidning och jag skriver. Byter blickar och fortsätter. Skönt att bara sitta å inget säga, man ser kärleken i ögonen utan att behöva säga något. Skönt med sånt tycker jag. Skönt med lite paus mitt i all fart.

Saknad

Publicerad 2013-02-14 15:57:09 i

Saknar dig mamma!!!! Du anar inte hur mycket, saknar dig varge dag och i mitt sovrum finns alla bilder på dig. Men värst är saknaden när det är din födelsedag och jul å påsk och när barnen fyller och när det är något med skolan och morsdag mm. Vet att snutta saknar dig sjukt mycket också. Känns sorgligt när han pekar på korten å säger mormor för att han kommer aldrig att få träffa dig. Men jag hoppas att din alla hjärtans dag är fin uppe i himmelen och att du ser vårt ljus som vi tänt. Älskar dig mamma. Puss

https://cdn3.cdnme.se/3977929/7-3/pic_511cf9e5ddf2b35fa993d6b4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3977929/7-3/pic_511cf9e5ddf2b35fa993d6b4.jpg" class="image">

Ingen bra början

Publicerad 2013-02-14 15:39:16 i

Vakna i morse och Jonathan gnällig å gosig. Men det gick över. Vid frukosten ville han inte äta utan gnällde hela tiden. Sen blev det bara gnälligare å gnälligare å gnälligare. Fick till slut gå med han på armen hela tiden å så ledsen han var kan jag lova. Kände på han så att jag tog temp fy feber å super snorig. Var som att trycka på en lys knapp så fort gick det. Lalla med han å till slut somna han så gott på min arm å sen sov han. Fixa till mig och allt annat så att det bara skulle vara att åka när vi ätit lunch. Jonathan vakna å var på bättre humör och mående än innan, så att jag bedömde att vi skulle åka. Var inte mycket folk på Coop så att det gick lugnt till :). Snutta panta å var nöjd, skrutten hjälpte till å tyckte det var skit roligt. Sen handla vi lite, barnen fick alla hjärtans dag present. Skrutten fick en buss och snutta en tidning. Efter att vi handlat så gick vi å strosa lite :). Gubben han får sin när han kommer hem sen. Sen bar det av hem å barnen stanna ute en liten stund. Nu sover han igen och snutta pluggar för glatta livet till i morgon. Hon är duktig nu igen på att plugga och vilja lära sig något å det är skönt det. Jag har förberett maten så att när klockan blir dags är det bara att slå på det. Blir efterrätt sen å mys för att det är ju en mysig dag i dag :).

:)

Publicerad 2013-02-14 11:24:08 i

Hoppas att ni alla där ute får en romantisk alla hjärtans dag och om inte annat en trevlig :)
Kram på er

Kväll

Publicerad 2013-02-13 21:55:24 i

Japp nu är det kväll och allt e klart. Gud så skönt det känns. Men dagen den har gott sakta i dag, trögt på något vis. Vet inte hur jag ska förklara det riktigt. Men att nu är det skönt med kväll å få sova om en stund. Men att liten stund till vaken. Fick pin koden till mitt Coop kort i dag, visste inte att jag hade ett men det hade jag tydligen. Det hade gått bra hos dagmamma och det var skönt. Fick tid den 25 å lämna in bilen på lagning skönt att det ska bli gjort nu och bli klart. Apoteket hade det jag skulle ha tag på och kompresser som passa hade dom också :). Inget jobb napp i dag heller suck, men att det är bara att söka vidare å vidare å vidare. Men rätt trött på det hela är man nu och psyket tar mer å mer stryk. Suck vad göra vad göra? Inte mycket mer än sitt bästa och det räcker tyvärr inte alltid ;( snutta blir hemma i morgon med sen skolan. Sen blir det helgen hos hennes far tyvärr men men veckan som kommer så är det sport lov mitt sport lov :). Blir kul att få umgås med henne ensam :). Mån ons fre då skrutten e hos Maggan. Var hos Ragna en sväng i dag å hon blev glad över det, blev en dusch när jag kom hem och byte av kläder. Blev en extra gång medicin också. Men att det får man vänja sig vid ibland. Men att det är kul att fika med henne å umgås å osv. Barnen trivs med dom också, och det är kul. Morfar och mormor kan Jonathan säga också, å sen anna. Anna är en av dagbarnen som han träffar fredagar i lokalen :). Mamma, pappa och ia som betyder syster. Hanna försöker han säga men det e lite svårt. Den är det många ord han säger. He he he han kommer nog bli en prat kvarn han med. Gud vad syster å han kommer att tjata med varandra sen. Mysigt att se han ut vecklas och hur fort det går. Gud vad jag är seg nu å vill sova men aja baja inte sova än. 2 program kvar att se. Och gubben är vaken än :). Sen ska det bli mysigt att krypa ner i sängen och somna i hans famn å sova tryggt :). I morgon blir det att sova tills skrutten vaknar. Snutta har läst och spelat i dag. Ensam hemma en stund också och hon tyckte det var helt okej. Hon börjar vänja sig lite vid det. Hmm ibland kan man undra när bubblan ska spricka.
God natt

Åk tur

Publicerad 2013-02-13 19:09:44 i

Mat i magen, Jonathan vilat, och allt e nästan klart. Bara den tråkiga disken kvar. Men att nu ska vi till Apoteket innan sex och beställa tid för bilen :)

Morgon

Publicerad 2013-02-13 07:25:30 i

Japp morgon och trött som vanligt :(. Hade gärna legat kvar i sängen å sovit en stund till. Men att det går inte för min lilla skrutt ska till dagmamma och ha skoj. Hmm igår när vi fick sova då skulle han upp tidigt och i dag vill han sova när han inte får :(. He he he men det är vell så med alla ungar :). Tror det blir en snabb kaffe med Ragna å hem. Nja njuta av kaffet en stund å väcka skrutten

Grr

Publicerad 2013-02-12 22:17:20 i

Sånna kvällar som denna kan man vara utan. Ställer sig i duschen trött och bara tycker det ska bli skönt med en dusch. Man stänger på vattnet men det är fesigt varm man spolar å spolar å spolar det blir bara kallare å kallare. Så att nu eldar man för att kunna duscha suck kommer ta en stund. Sånna här stunder vill man bo i lägenhet.

Tack

Publicerad 2013-02-12 21:57:11 i

Ett stort tack till min dotter som tog denna mysiga bild och som över huvud taget kom på att göra det. Ett stort tack till dom fina kommentarerna :). Blev lite fundersam över kommentarerna och sen när jag gick ut för att kolla upp det blev jag varm. Tänk vad söt hon är min snutta. Snutta blir hemma i morgon också, för hon har bara piggnat till lite. Dagen känns bra och den har gått fort. Blir att få sova en stund längre i morgon bitti. Sen blir det att ta det lugnt, dricka kaffe med Ragna och sen hem. Hem å mysas med snutta. Vem vet vad morgon dagen ger. Får även se vad man orkar å känner för att göra. Hmm kan bara sätta ett ord för den släkten kall och av visande. Knepig och man funderar på hur dom tänker. Suck suck suck säger jag bara. Nu ska man duscha och sen sova! God natt på er

Mamma å lille bror

Publicerad 2013-02-12 15:51:00 i

Vakna och gick ner, såg då dessa två sötisar. Visst är dom söta. He he ska bli roligt å se vad mamma säger när hon får se att jag bloggat

Aj aj aj

Publicerad 2013-02-12 14:07:04 i

Morgonen hick fort och ständandet gick super. Skönt att allt är klart och att det e rent. Lunch i magen är fixat också. Denna dag har gått undan, men aj aj aj aj vad satans ont i skallen man har nu. Känner hur det dunkar och ögonen värker som f. Jonathan vilar så att jag ska nog ta och lägga mig också å vila. Hoppas på att skallen blir bättre :).

Morgon

Publicerad 2013-02-12 08:02:59 i

Kallt i dag med att vakna brr men att det är så. Barnen hemma i dag, Jonathan för att det e hans hemma dag och snutta för att hon är febrig och ont i kroppen som bara den. Så att det blir muntert inte alls när Jonathan ska förstå att syrran inte kan leka med han. Jag ska ta och städa i dag och fixa lite. Ska bli skönt att få i ordning på det hela igen. Hmm om nu barnen kan hålla sams så att man kan det. Hmm vilket kan va si å så med.

Kväll

Publicerad 2013-02-11 20:08:18 i

Mm nu är det kväll, snutta somna tidigt hon kände sig inte bra alls. Skrutten e i varv och hjälper pappa med golvet. Jag sitter å väntar på Att familjen annorlunda ska börja :). Det ska bli roligt att se vad dom händer i kväll. Det har varit en rolig och fart fylld dag så man är rätt trött i skallen nu. Jonathans sår vätskar sig så att jag får ha lite extra koll på det hela ett tag. Men att det ska nog räta till sig. Skönt att allt flutit på och allt löst sig. Nja inte allt jag är ju fortfarande arbetslös :(. Men vi får hoppas att det med går över. Trött å seg så att dunka skallen på kudden ska bli skönt det. Men att det verkar dröja ett tag till. Nä titta på familjen annorlunda :)

Hemma brr

Publicerad 2013-02-11 14:42:45 i

Japp hemma igen och skrutten sover. Han har gjort det sen 13:40 då vi kom hem. Sista lektionen snutta hade var engelska som dom redovisade vad dom forskat om. Snutta och hennes grupp hade varg och dom var duktiga som bara den :). Var kul att få vara med henne i dag och se lite hur hon har det och vad gör mm mm. Hon blev lite Lessen när jag åkte för att hon tyckte det var så roligt att jag var med. Men att hon kommer ju straxt hem :). Maten fixar jag när gubben kommer hem för att han ska handla med lite till den. Så att magen den får kurra lite till, brr eldar för fullt kan jag lova, kallt är det å det e inte konstigt med tanke på att ingen eldat sen i morse. Jag ligger å väntar på att se om det kommer ett sms senare från någon :). Tror nästan det i alla fall he he. Gäsp vad jag e seg men att jag får hålla mig vaken till kvällen i alla fall gäsp. Blev lite snopen av att höra att gottis och Anna ska flytta i sär, trodde dom hade hittat varandra nu med tanke på bröllop och barn mm mm. Men tydligen tyvärr inte, men att dom blir nog ihop igen med tiden. Dom har haft sina turer fram och tillbaka i alla år. Tråkigt bara för barnen som kommer i kläm. Nä tack gode Gud för att man har det som man har det. Visst vi kan bråka som fan mellan varven men i grund å botten har vi det super bra och vi älskar varandra. Men alla bråkar någon gång. Gäsp å åter gäsp ska vila ögon locken en stund

Klass rummet

Publicerad 2013-02-11 14:27:41 i

Sitter bredvid min dotter som läser ur sin bok. Hon blev super glad att jag kom och hon trodde att jag glömt för hon såg mig inte först. Känns lite pirrigt att sitta i ett klass rum igen, ha ha väcker massa minnen till liv, både roliga och väldigt väldigt många många tråkiga minnen till liv. Solen lyser ute och det ser frid fullt ut genom fönstret när man tittar ut. Än i dag ser jag att det finns klassens clowner som alltid ska låta och göra sig roliga. Pratade med fröken om Emma och hon skulle ta det med henne så att det inte håller på mer. Och det känns bra att det finns en bra kontakt med fröken mm. Hon är super bra Theres och gullig, tar sig alltid tid till att lyssna och lösa problemen. Som dyker upp, men att måste ju tala om vad som är fel för att hon kan inte spå om det finns problem eller inte. Kul att se snutta så glad över att jag kom :). Var uppe på Vc och hon som jag fick prata med som hjälpte mig i receptionen var super super gullig och allt skrev hon upp, kollade upp mm. Lovade att lämna till min läkare och så, hann inte mer än åka så ringde hon och sa att hon pratat med min läkare och det skulle skrivas ut en annan form i den ena och sen skulle den gamla tillbaka :). Oj oj oj vad fort tiden går, nästa vecka är det sport lov och jag får ha henne hemma !!!!!!!!!!!!!!!!:). Ska försöka hitta på lite roligt och tre dagar får hon ha mig ensam då jonte e hos dagmamman :). Det gick bra att lämna han och jag förklara om foten. Hon skulle ta det lugnt med han och så när det skulle kläs. Hmm undra vad man ska äta i dag, får kolla frysen och kolla med gubben om det med. Snutta verkar ha en spännande bok. Hmm låna bok med henne kan jag gör :) handla på Lindex en grej :). Nu är det matte. Ha det :) ps färga hennes hår med kan vi göra :)

God morgon :)

Publicerad 2013-02-11 07:36:44 i

Nja kl 06:00 var de det, hade ingen ingen lust alls att kliva upp. Men att det var man tvungen till, ska snart fixa frukost till min son och sen fixa på han kläder. Jag ska fixa till mig också, ska bli kul att vara med snutta hela dagen i skolan :). Ska prata med hennes fröken om Emma som inte kan bete sig normalt tydligen. Så att jag får ta tag i det hela åt snutta. Hmm undra vad Vc kommer säga????? Ja ja lite att göra så det är bäst jag tar tag i det :)

Nästan natt

Publicerad 2013-02-10 23:26:15 i

Skulle sovit men saker tog tid, tog en dusch och fick då en idé att jag skulle fixa naglarna lite, amatör som är så blev det ju inte sjukt bra, men kul att bara pula lite ibland för sin egna skull. Jag ska nog ta och dunka skallen på kudden straxt men att en stund till vaken blir det. Gubben ligger i mitt knä och sover men att det blir å väcka han straxt för att han ska duscha och fixa. I morgon är det en ny vecka en ny vardag att kämpa sig igenom. Hatar veckorna nu mera för att dom bara på minner mig om hur jävla värdelöst det är att vara utan jobb och jag känner mig jävligt värdelös kan jag lova. I morgon blir det att lämna Jonathan till dagmamman, upp till Vc och hoppas på att dom hjälper till utan att vara eller bli otrevliga mot mig. Tyvärr är dom lite sånna där uppe men jag får blunda för det. Sen blir det till snuttas skola och vara med henne tills det e dags att hämta skrutten :). Gäsp nä nu blir det verkligen verkligen god natt :).

Kvälls mat

Publicerad 2013-02-10 20:53:23 i

Japp kvällsmat i magen, och ungar lugna. Gick bra hos barba och så. Men kyligt fan när vi kom hem, inte eldat på en stund och då blir det så :(. Men att man får ta och elda nu som fan innan man somnar för natten. Blir sent att få ungar i säng i kväll men duscha det måste dom. Titta till hans sår igen och lägga om det. Gubben han lägger golv, och hoppas på att bli klar med det sista nu i kväll. Hoppas Jonathan kommer sova hela natten nu med tanke på att han hållt igång hela dagen å kvällen. Å inget sovit heller :). Nu sover barnen och vi med straxt.
Sov gott

Dagen flytt

Publicerad 2013-02-10 16:11:41 i

Japp dagen den har flytt sin kos. Kallt i morse igen så elda elda elda och bygg fläkt igen. Sen blev det frukost och en tur till Hanna. Satte ihop bokhyllan åt henne och städa :). Men tyvärr mörda jag hennes golv mopp så jag hann inte klart :( luncha med henne och sen åkte vi. Jonathan gjorde sig illa på foten på hennes gå maskin. Så att han har rätt ont ännu. Nu lagar jag mat hemma och barnen e hungriga. Efter maten blir det en tur till barba och borra i hans tak ev. Får se vad klockan blir mm. Ska ta en tur med dammsugaren sen också. I morgon blir det inget för att jag ska vara med snutta hela dagen i skolan :). Nä fortsätta med maten

Sovs

Publicerad 2013-02-09 22:59:24 i

Japp hela huset sover och nu ska jag det med :)

Göteborg!!!!!!

Publicerad 2013-02-09 21:35:57 i

Japp då börjar melodifestivalen och denna gång i Göteborg :). Se hur denna kväll kommer att roa och underhålla. Några av artisterna har man sett och hört förut hmm nja skeptisk till vissa av dom. Men jag kan omöjligt bli mer ut tråkad i kväll. Som vanligt kommer jag att skriva och kommentera kvällens bidrag mm mm. Hoppas att jag roar någon av er :) schy det börjar nu :). Tydligen så spännande att snuttas lösa tand hoppa ut. Ja ja största möjliga tystnad.........stelt inledning, he he fattar att han kom nr 2. Finns ju ingen humor inget roligt alls ju. Blä blä blä jag blir för fan ut tråkad. Fast nu verkar det bli ös, tänk att det ska krävas pensionärer till att få ös på det. Fan vilken bra låt ju måste ha den. Stor applåd till er!!!!!!


1) Anton Ewald ( begging):
Ser lite förvirrad ut, lite bögig i rösten. En flick idol kan han nog bli. Blir ingen vinnare. Hmm frågan är om någon har skrämt han eller om han rymt från sin vakt post som fågel skrämma. För har han rymt så letar nog bonden. Nä ingen höjdare alls.


2) Felicia Olsson ( make me no 1) : intrycket man får är en mysig och go tjej. Kan vara lite blyg av sig. Kul med mullig tjej som får visa vad hon kan. Lite seg låt men texten skit bra. Denna låt absolut att jag vill ha den till final. Hejar på henne, men ta bort påfågeln från axeln :). Till och med sonen diggar och det är topp betyg det.



3) Annelie ( Joacim cans) : snälla old man gå och klipp dig å ta din adhd medicin.



4) Swedish house Word ( one top of the world) : herre Gud man kan ju börja undra om det är dom eller melodifestivalen som är desperata ? Gamla tanter som tryckt ner sig i för små kläder. Tror ni att ni är 15 år??? Nä gå hem å räkna ut hur gamla ni är, låten är inget som passar dom. Nä skräp allt i hopa. Hmm strippstången fattas för det skulle passa deras för små kläder. Blä blä blä



5) Erik Segerstedt och Tone damli ( Hello goodbye) : har aldrig hört talas om dom men att nu får man höra dom. Hmm låten är inte för rolig, den känns lite som en annan låt, på minner mycket om den. Hmm undra om dom ska betäcka på cenen? Dom ser sugna ut. Nä hade väntat mig bättre mycket bättre i från dom. Tyvärr ni kommer inte vidare.



6) Louise Hoffsten ( only the dead fish follow the ) : Hon måste sakna sin guld fisk som hon råka Mata ihjäl eller nått. Men nu får vi höra. Gillar henne som fan hoppas bara på att låten ska vara bra nu, har stora förväntningar. Inte en av dom bästa låtarna men jag gillar den. Fan vad kul att se henne. Vilken glädje hon utstrålar :). Snygg för sin ålder.




7) Rikard Wolff ( en förlorad sommar) : tycker han är för torr för att vara med men att lyssna se hur domen blir. Hmm undra hur många plastik operationer han gjort? För leendet är ju upp till öronen. Ge han lite smink så har vi en clown. Hmm man hör ju knapt vad han sjunger. Nä nä nä gå hem igen, han har blivit för mycket till åren. Känns som ett adjö på en begravning. Suck suck




8) Sean banan ( copacabanana) : hmm låtens namn låter ju helt okej. Men nu får man se och höra hur det går. Vilken idiot han är. Men fan måste säga att låten rockar och svänger. Kommer komma till final.

Nu kom mina favorit tanter, så nu diggas det för fullt :). Ska bli spännande och se vilka som vinner direkt. Spänningen stiger ett rätt hittills , nu är det bara att vänta ....................nä jag fick nöja mig med ett rätt.
Tack och god natt

Mätt

Publicerad 2013-02-09 17:17:32 i

Hela familjen mätta och goa i magen. Mm gott med mat och nu en god kopp kaffe i magen. Blir att se till att ungarna duschar snart och sen blir det att mysas :) gubben lägger golv och jag gör lite av varge. Trött och dåsig av maten men att det går nog över :). Snöar å snöar å snöar å snöar som bara den kan jag lova. Mysigt men kallt brrr. Lite halv lugnt som sagt just nu innan alla ska göra sig klara för kvällen å vad dum burken har att erbjuda för underhåll. Jonathan fick sitt godis nu för han kommer nog somna tidigt. Nä ska jag fixa lite :)

Em

Publicerad 2013-02-09 13:28:00 i

Fy efter middag redan och vad har man hunnit?? Aaaaaaaaaaaaaa inget mer än en sväng till Motala och sen lunch grrrr. Men jag ska nog ta tag i detta och få något gjort. Det kryper i mig men att jag har ändå ingen ork och lusten är bara bort blåst. Jag ska göra lite i dag och så att man kan sitta med gott samvete och kolla på melodifestivalen i kvällen och mumsa gott med barnen :). Handlat mys mat och godis :). Så att det ska bli skoj i kväll och med snutta:)
Ha det så länge :)

Natt

Publicerad 2013-02-08 23:00:05 i

Fy vad allt blev sent. Maten blev sen vid åtta stod den på bordet. Ungar senare i säng suck god natt

Trötta

Publicerad 2013-02-08 14:50:01 i

Jonathan sover gott efter en lång dag med Maggan :) och alla barnen :). Ögat börjar se bättre ut så att med tur slipper jag ge medicinen till han :). Skönt när det hjälper att bara tvätta med ljummet vatten :). Jag ska passa på och vila med han, för att jag är riktigt trött nu och ont i skallen. Har fått ta medicin extra. Skulle ringt till dom i dag men att jag glömde det totalt. Mötet gick bara bra och alla var nöjda :) som bara den. Anita får komma hem på måndag och det känns bra :). Jag ska hämta Hanna i Motala sen vid sex ca för hon skulle ta bussen in till mor igen efter jobbet. Men bussarna går inte så bra hem från Motala så jag ska hämta. Jag skulle ha passat på och handlat till helgen men det blir inte så utan jag får ta det i morgon. Funderar på att åka upp dom på vårdcentralen på måndag å prata med dom i stället. Det är så svårt via luren att beskriva vad man menar. Utan då tar jag med mig allt å kan visa mm så det blir rätt. David har åkt nu så att det märks när han suck kommer hem. Suck det kan ta tid :( God natt en stund nu :).

Lämnat

Publicerad 2013-02-08 09:10:27 i

Japp då har jag lämnat skrutten hos Maggan och nu sitter jag vid köks bordet en stund. Det gick bra att lämna han och han satte igång att leka direkt. Min nya medicin den är jag inte nöjd med alls så att jag får ringa till läkaren nästa vecka. Fick samtal av Hanna i morse och jag ska hämta henne på jobbet 10:15 och följa med på mötet på sjukan. Sen blir det att köra tillbaka henne och raka spåret till Maggan. Funderar på att åka å handla med barnen sen i efter middag å handla till morgon dagen å lite. Kan vara skönt å fördriva tiden en stund i efter middag med tanke på att david inte e hemma före kvällen. Mm vi får se vad som händer och sker. David undra om vi ville följa med men nä det kvittar. Blir så sent och vissa saker gör att man drar sig för det också. Tyst det är här hemma nu och det känns konstigt och lite jobbigt. Älskar att ha mina barn runt mig, mycket liv å rörelse vill jag ha. Visst ibland vill man bara gömma sig och bara va i fred. Men att det går över lika fort för att man blir ju så lycklig av barnen. Hade jag fått bestämma så hade jag haft 8-10 ungar nu. Men det hade nog kanske varit så om man hade träffat david från början och jobbat. Men att vissa saker blir inte alls som man önskar å hoppas. Men att drömmen finns kvar och det är bra att kunna drömma. Ska ta och bära in ved och fixa lite innan man ska åka.

16grader inne

Publicerad 2013-02-08 07:05:12 i

16 grader inne jag behöver inte säga så mycket va? Kallt i alla fall så gubben å jag har kämpat med att få upp värmen här inne. Men han var tvungen att åka å jobba, byggflälkt och pannan igång så är det vi ska få upp värmen. Blir att lämna Jonathan och hem å fixa värmen. Gamla hus säger jag bara. Väcka Jonathan straxt så att han blir klar

Ännu en kväll!

Publicerad 2013-02-07 20:35:47 i

Japp ännu en kväll har kommit till oss på landet. Dagen har gått fort som sagt och lite fick man gjort i kväll i alla fall. Barnen sover och gubben ute å grejar. Känns tråkigt när han jobbat en hel dag och man inte setts och då när han kommer hem så går han ut. Hade varit kul å fått umgås men att det går ju inte. Och i morgon sticker han direkt till sin bror. Och då blir det kväll innan han är hemma igen. Hatar sånna dagar och nu när man ensam med om dagarna så vore det ju ännu mer roligt om han var hemme eller inne med mig och barnen. Framför allt Jonathan blir lite sur när han försvinner direkt när han kommer hem. Men att det får man leva med när man har en gubbe som inte kan vara still. Dricker en god kopp kaffe nu å funderar på att dunka skallen i kudden och sova till i morgon. Lördag kväll ser jag fram i mot, taccos och lite godis å mys med barnen å melodifestivalen. Det ska bli skoj och jag vet snutta ser fram i mot det. Liten godis familj det är vi det tror jag nog. I morgon blir det ev att åka till Anita å hälsa på henne men vi får se. Fy vad det blåser ute och kallt med brrr. Men roligt för barnen med snö i stället för slask och regn. Hmm fortfarande besviken på barnens farmor grrr :( men det är som det är. Blir nog en tur till pappa i morgon med barnen han blir super glad varge gång också.

Lugnt en stund!

Publicerad 2013-02-07 16:09:40 i

Lugnt en stund trodde jag, snutta kom hem å är på skit humör. Bara sur å gnäller å pipplar. Jag fattar inte hur man ska orka med henne. Fan man blir bra galen mellan varven. Har god lust att skicka henne till sin pappa i helgen. Orkar inte höra henne och jag orkar inte se henne när hon håller på. Fattar inte varför heller, hon har ingen som helst anledning att be te sig illa mot mig och dom andra. Fick åka till Motala och hämta ut skruttens medicin för att här i Skänninge har dom den inte suck och kommer inte få på länge efter som det är rästat. Jag köpte dom två sista ögon medicinerna i Motala så att sen vet jag inte vart man ska åka om det skulle behövas igen. Men att det löser sig då, jag hämta ut min nya också så att nu e de gjort :). Något jobb blev det inte i dag heller :( men att det hade jag inte räknat med heller suck. Blir pannkakor till mat i dag så att jag ska ta och åka å handla lite sen när skrutten vaknat. Gäsp vad jag är seg nu men att det kan be ro på att det fattas mat i magen. Gubben skulle bli sen i dag för att han skulle förbi cheapy på vägen hem. Vårat golv vi köpte har bågnat så att han ska kolla om det ska bytas ut eller om det blir så och blir bra när man lägger det sen. Nu hoppas jag verkligen att vi ska slippa lämna tillbaka det å att det rätar ut sig. För det vägde bly att bära in och det tog en jävla plats i bilen också. Skulle vara skönt att kunna lägga det så att det blir klart någon gång. Fy vad mörkt det börjar bli :( Inge skoj alls ju och kallt men det beror nog på att det blåser halv storm och är snöigt mellan varven. Jonte sover än och snutta hon pluggar, jag har varit å handlat. Pappa kom en sväng :) så att jag åkte då. Man får passa på när tillfälle ges :). Känns som om detta är en dag som man bara påbörjar massa saker men inte avslutar. Så att nått får jag ta tag i sen.

Kändis :)

Publicerad 2013-02-07 14:14:01 i

Jag har pratat med kändis från Motala :) super trevlig tjej och dom är med i familjen annorlunda :) på 4: an varge måndag kl 20:00

Brrr

Publicerad 2013-02-07 11:21:44 i

Idag är det en sån dag man inte ville gå ur sängen. Varmare i sängen än utanför brrr. Bara 19 inne och det är Inge skönt. Blåser ute och snöar som fan så att det kommer ta tid att få upp värmen igen brrr. Klockan är halv tolv och bara 20 inne. Ska ta och klä oss och äta lunch. Blir en tur till Apoteket å affären efter att vi ätit. Sen blir det hem å experimentera med ena Byron och se hur det blir. Inge napp ännu i dag men att dagen är ju inte slut än. Blir en rätt lugn dag i dag och det känns bra. Ingen lust alls att åka ut i detta väder men att vad gör man? Man är ju tvungen till det. Kladdar mer senare.

Massor

Publicerad 2013-02-06 22:00:49 i

Ja herre Gud denna dag har bara sprungit iväg för mig. Känns inte som man hunnit med något. Handlat, varit i Motala och hälsat på Anita en stund. Ringt om skruttens ögon och fått medicin igen suck. Nu ska jag ta och sova för skallen är full och rörig. Ha det

Sov gott

Publicerad 2013-02-05 21:27:53 i

Nu säger jag och övriga familjen god natt. Jag och gubben.

Kväll

Publicerad 2013-02-05 18:34:16 i

Ja då har kvällen kommit, disken e undan röjd och pannan brinner. Jonathan har duschat och e klar för sängen när som för att det behövs kan jag lova. Han har inte sovit något på hela dag å det brukar han göra. Men en stund till vill jag ha han vaken. För annars så kommer han vakna igen om ett par timmar och vara vaken hela natten suck, och det vill man inte. Men gnället som är på han hela tiden börjar ta ut sin rätt nu. Man börjar bli rätt irriterad och trött på det för det blir så intensivt när han sätter igång. Gubben jobbar ännu och det kommer han nog göra ett tag till. Vatten bassängerna på vatten verket i Linköping läcker som bara den, och dom måste avleda det från strömskåp mm. Sen måste dom få stopp på det för annars kommer hela Linköping vara utan vatten. Tänk vilka hjältar det finns, om min gubbe inte varit en av dom så hade det kunnat bli så. Men det tänker man inte på, och tänk vad ovetande folket är just nu om att deras vatten kan ta slut. Nu har gubben gjort det någorlunda stabilt så att dom vågar lämna det över natten. Men i morgon får vi se hur det har gått med det hela och hur mycket jobb det är kvar att göra. Han lät sliten så att han kommer nog somna gott sen när han kommit hem. Nä nu ska jag ta hand om barnen

Herre jösses

Publicerad 2013-02-05 15:54:14 i

Min man är rolig ibland. Han är tvungen att jobba över så att mötet får jag hoppa. Han ha ha ha ha ha föreslog att han kunde ringa sin mor, barnens farmor så kunde hon sitta barn vakt. Ha ha ha ha ha hur hade han tänkt sig att det skulle funka? Jonathan känner ju inte henne så, någon han ser kanske 5 ggr om året och som han då inte ser mer än som en tant som han sett någon gång innan. Hon känner ju inte han, hon vet ju hur han är när han är hungrig, eller trött, eller gillar eller menar när han pratar på sitt sett. Nä Jonathan skulle aldrig gå med på det heller. Och hon har ju inte varit intresserad annars av att umgås med han förutom då vises påtvingat. Så varför skulle hon nu? Ha ha ha ha ett gott skratt förlänger livet.

Väntar.......

Publicerad 2013-02-05 14:10:49 i

Japp väntar å väntar å väntar på attack ska ringa. Men det verkar dom inte göra, är ju inte första gången i så fall dom glömmer att ringa. Vet flera som råkat ut för det, men det vore ju bra om dom kunde ringa nu så att man kan duscha och bli klar med allt nu. Vädret lika trist som förut suck

Städat

Publicerad 2013-02-05 12:56:46 i

Japp städat och varit inne i byn och nu sitter jag å väntar på varmvatten. Varmvatten så att vi kan duscha och sen se om han ska sova en liten stund. Laga mat mm också så att man hinner äta innan jag sticker i väg å är på skit möte. Jonathan är i sitt esse och bara gör sånt han inte får. Väntar också på att Vc ska ringa så jag kan byta medicin och så. Bara att hoppas att det går smidigt som vanligt. Fy vad det blåser å blåser å blåser. Har även blivit en kaffe med Ragna i dag så att det var trevligt som bara den. Nä kolla pannan nu å fixa
Ha det gott

Nepp

Publicerad 2013-02-05 08:37:51 i

Nepp ingen extra stund att sova inte. Jonathan vakna så fort syrran gick ut genom dörren. Åååååååå vad jag hade velat sova en stund till, men så är det att ha barn gäsp, david är å jobbar skönt! Om man får säga så, men han kan promenera mig på nerverna så jag blir helt jävla tokig på han. Han kan verkligen göra så jag får fri spel på han. Så ja det e skönt att han jobbar och är borta en stund. Bra segt nu känner jag, Jonathan håller på och kör i 110 fullt ös bara. Så att det e inte en lugn stund här inte. Synd att det regnar å är tråkigt annars hade man kunnat gått ut å lekt en stund. Ska vell ta och äta lite frukost å klä på sig sen. I fall Ragna ringer å vill fika å till Apoteket en sväng. Kanske fixa till ena byrån å se hur det blir. Mm får se lite hur det blir. Blöj byte och frulle står först på listan i alla fall.

Gäsp

Publicerad 2013-02-05 07:17:04 i

Mm trött å seg som bara den, JAG sov inget vidare i natt. Skallen den bara for runt i tankar och ångest och allt. Fick ingen ro alls men somna sen för att kroppen bara besluta sig för att sova. Ska försöka sova en stund till sen när snutta har åkt till skolan om nu skrutten till låter det och sover vidare en stund till. Blåser halv storm ute och det regnar nog också tror jag. Ja det gör det. Idag blir det att fixa lite och sen fixa mat. Föräldra möte ska jag på i kväll och det suger. Ingen som Hellst lust att åka på det men att man har inget val direkt. Blä blä blä blä blä blä vad jag vill att det ska vara en ny dag så denna bara försvinner. Men sån tur har man ju inte suck. Ja ja bara att hoppas på att dagen går fort och kvällen också för då slipper man ju denna dag fort blä blä blä. Hmm vet inte om Ragna var kaffe sugen hon var det igår i alla fall och vi skulle höras i dag. Men vi får se vad vi orkar. Hmm skickade kort på barnen till deras farmor och det är nu ett par veckor sen i alla fall. Men inte ett ljud har man hört, inte ens ett tack har hon ringt om. Ja ja rolig släkt det där, men att det är bara att stänga av å gå vidare. Det är mycket skit med detta som gör att man mår skit i skallen. Aaaaaaaaa

Trött

Publicerad 2013-02-04 21:20:56 i

Trött och sliten, och skallen är full. Ska tA och slappa nu en stund vid dum burken och sen försöka sova. David ska jobba i morgon så att sova behövs.
God natt

Besked

Publicerad 2013-02-04 09:28:48 i

Idag fick jag det slutliga beskedet och det blev ett nej, ett rungande nej kan jag lova. Vilket suger rejält och humöret det dök i botten som en bly klump. Så att det är bara att söka vidare och vidare å vidare. Suger kan jag lova, börjar bli så trött på detta. Men att man får inte ge upp utan kämpa på, men att det är motigt och jobbigt börjar bli. Man tappar tron på sig själv och hoppet med för den delen.
Det gick bra att lämna Jonathan och han var glad :). Men ena ögat har börjat bråka igen och medicinen är slut suck. Jag får se om det rätar till sig eller om jag är tvungen att ringa igen å prata med dom. Bara att hoppas på att man slipper det och mediciner. För jag tror inte detta är bra för han med så mycket mediciner. David ligger och sover ännu och det kommer han nog göra ett bra tag till. Så det blir jag och tv en stund till. Skulle kunna sova en stund men att det går inte för tankarna bara far runt och jag får ingen kontroll på dom. Är så trött på det hela nu

Morgon

Publicerad 2013-02-04 07:21:42 i

Då var det en ny vardags morgon och en ny vecka. Snö kommer ner från himmelen också men om det stannar kvar är en annan sak. Snutta ska snart iväg med skol bussen och jag ska snart väcka Jonathan så han kommer iväg till dagmamma också. David ligger och snarkar å susar. Så att han får göra det tills han vaknar av sig själv. Inte väcka den Björn som sover säger dom ju. Idag blir det att jaga lister om jag fatta rätt så det e vad vi ska fixa med när barnen inte e hemma och jag kan göra lite. Sen blir det vanliga, fixa snuttas läxor och mat och alla tråkiga sysslor som ska måste göras. Sen blir det mys med barnen. I morgon är det föräldrar möte på hennes skola, hmm om jag har lust ? Fan nej ingen lust alls hatar sånt men att man måste gå och se glad ut. Pinas med att bli ut tittad och folk prata om än. Men att är man tvungen så är man och det e nog rätt bra att vara med å ha koll på vad som händer mm. Nä nu är det dags att göra resten av morgonens sysslor

Suck

Publicerad 2013-02-03 23:21:08 i

Känns så hopplöst inland, bråkar om skit saker som nu ikväll VED vad fan är det att bråka om? Vi har tyvärr börjat bråka om skit saker. Och det börja tyvärr nu när jag har börjat må mer å mer dåligt. I vått och tort, i nöd och lust, tills döden skiljer oss åt. Fina ord som inte alltid stämmer och som inte alltid stämmer. I vårt fall är det nog tvärt om, jag mår skit och det blir bråk. Finns ingen förståelse eller sympati för detta. Bråk om att jag inget jobb har, men att jag kan inte ta vilket som. Och hur kan han då bråka med mig?? Ja en väldigt bra fråga som jag ställt mig hundra ggr nu men inget svar och jag kommer nog inte få något heller suck. Men gnälla görs det. Jag mår sjukt dåligt just nu psykiskt mer å mer börjar det tyvärr bli.
1) jag har så sjukt dåligt samvete för att david får jobba å slita och jag inte bidrar med något.
2) jag har min son hos dagmamma trots att jag går hemma.
3) går hemma hela dagarna, samma sak dag ut och dag in. Ser lika dant ut hela tiden.
4) söker jobb på jobb på jobb på jobb på jobb men det händer inget. Inte ens ett tack får man.
5) renoverar vilket e tvunget, mat, kläder ska handlas vilket e tvunget men jag bidrar inte med något för att få det. Det e david som jobbar å sliter för att ge mat på bordet, så att räkningar kan betalas, mm mm. Men inte jag jag bara går hemma suck.
Har börjat tycka det e jobbigt att umgås med folk, jag har inget att säga och jag är obekväm. Hatar att handla för det är alltid massa folk. Vågar inte lita på någon och alla bara pratar skit hela tiden. Umgås med två st och det räcker, jag har min bästa vän Hanna men sen räcker det. Vet inte hur detta ska sluta men det märks med tiden.

Halv dant

Publicerad 2013-02-03 19:09:01 i

Hatar när det ska vara halv dant och ta sån tid. Och så mycket om och men hela tiden. Jag blir tokig som fan på det

Allt i 110

Publicerad 2013-02-03 18:49:51 i

Ja i dag har allt gått i full fart och lite till. Det har varit hit och dit, ditt och datt och inte en lugn stund. Har handlat tapeter och golv å mat. Så att har varit en väldig fart i olika affärer och man har fått tänkt. Sen hem och av någon konstig anledning så går klockan väldigt fort när man gör saker. Blev att laga mat och stressa undan disken mm innan det skulle bli dags att åka till stationen. Men när jag skulle göra mig å skrutten klara så ringde luren. Missa tåget som typ nästan är som vanligt att det görs, så att han skulle köra henne hem. Så att i stället blev det raka spåret till Hanna och fixa med hennes bokhylla. Och nu sitter man å väntar på att snutta ska komma hem :). Jonathan är full i magen av all glass som han tugga i sig. Så att nu har gudmor ingen glass kvar, men att jag får fylla frysen åt henne sen med glass. Snart är det klart med all tapetsering så att till kvällen ja okej sena kvällen så är det klart. Blir att fixa lister i morgon till taket och på tisdag lägga golvet. Golvet skulle ligga 2 dagar innan man la det. Men att rummet ska ju inte användas så skit samma

God natt

Publicerad 2013-02-02 22:49:44 i

Nu ska det bli skönt att krypa ner å sova. Och i morgon är det ingen veckar klocka som ringer å stör.
God natt

Ica

Publicerad 2013-02-02 22:29:56 i

Det har varit mycket olika Ica reklam och dom har varit bra alla. Men denna som går nu är fan bäst måste jag säga :).

Kommentarer

Publicerad 2013-02-02 21:31:43 i

Inledningen på det hela inte så bra alls, känns tort.
1) david nja detta kunde du gjort bättre. Du kommer inte vidare

2) cookies n beans : inte eran stil alls och det lät ostadigt. Är det begravning dom ska på??

3) Jay Jay: herregud vad jag blir uttråkad. Tycker inte att denna låt ska vara med alls. Vem e han????

4) Mary n diaye: aldrig hört talas om henne, aaaa nu vet jag. Svårt att se henne i en sån här tävling. Nej nej nej nej nej. Känns som en cartoon network låt. Ser ut som färg glad banan

Inte till än ända låt än så länge har min son dansat och han dansar till det mesta annars. Hmm detta är inte vad jag hade väntat mig.

5) Eric gadd: mm se vad han kan nu då. Nä nu får det fan vara nog, inte ett dugg bra.

6) yohio: vad ska man tro?? Låten helt okej om man blundar och slipper se denna förvirrade Barbie docka som inte vet vad den ska vara. Suck

7) Anna : torr och sävlig som bara den. Och hennes kläder lika så.

8) Michel och Cajsa : en du hmm ja det kan funka vi får se? Nej nej inte ett dugg bra. Det känns inte ett dugg bra. Stel och tillgjord. Hör knapt vad hon sjunger mellan varven. Ser ut som om leendet är på klistrat. Nej tack!!!

Nu är det paus och det verkar kunna bli roligt. Mer ös nu och roligt. Men att danny platsar inte att vara med.

Måste säga att jag inte gillar nått i år och inte denna omgång. Får hoppas på att det bara blir bättre å bättre. Får hoppas på att Göteborg blir bra så att man kommer orka att lyssna igenom alla veckorna. Annars så finns det ju öron proppar att ha på öronen.

Jag rösta inte alls denna gång för det fanns fan inget att rösta på. Hur tänker dom? Detta är inte schlager längre det börjar bli något annat. Men att lik för bannat ska man se skiten. Säger som så att min dotter har ju inget missat utan hon har skonat öronen denna kväll.

Vinnar bidragen var vell dom bästa. Men att jag tycker ändå det e skit låtar. Har tittat runt i olika forum och jag tror nog att den hetaste frågan är om barbie dockan är bög eller inte???????

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-02 20:01:27 i

Japp nu börjar melodifestivalen och det ska bli så kul att se. Gubben var gullig och åkte å köpte gott i gott till det hela. Laddat ner två olika appar, se hur dom är. Man kan ju hoppas att man har glädje av dom. Det som känns tråkigt är att snutta inte e hemma och kan se det och kan sätta betyg. Brukar sitta med varsitt papper och ge betyg. Men att nu börjar det!!!!!!!!!!!!

Snart klart :)

Publicerad 2013-02-02 17:28:38 i

Ja snart är det klart med tapeterna :) som skulle vara på 3 av väggarna. För i morgon ska vi åka och köpa den tapet som ska ska vara på sista väggen. Golv ska vi köpa också å lägga, är så förväntansfull kan jag lova. I morgon ska jag även hem till lilla Hanna å hjälpa henne med att plocka ihop hennes nya bokhylla som hon köpte i dag. Just nu så målar sonen och jag sitter och hjälper till. Men han vill måla ensam vilket e skoj. Har sparat hans första som jag ska rama in, har nämligen gjort lika dant med snuttas som hon måla första gången :). Blir att hänga upp i nya vardagsrummet sen när det är klart. Det kommer bli så så så snyggt kan jag lova. Kikade runt på nya mattor, gardiner, lampor mm när vi var på Ikea. Ögonshoppa är rätt bra innan man bestämmer sig för vad man vill ha. Ska bli så skönt att ha ett stort tv rum som man kan röra sig i. Nä nu lutar det åt att fixa kvällsmat och sen mys :)

Lördag

Publicerad 2013-02-02 15:16:40 i

Oj oj oj känns som om det skulle vara en hel evighet sen man skrev här nu. Men det är det ju inte men det känns så. I går var det en annorlunda dag, skrutten blev hemma. Han tvär slockna vid bordet och han var varm. Så att det var bara att bära in han å ringa Maggan. Han hade feber å och han sov bra länge sen. Igår åkte även snutta till ****. Så att det är tomt å tråkigt som bara den :(. Handlade lite och var hos Hanna en svänga. Sen var det kväll när man kom hem. Idag ringde klockan, fy vad det kändes jobbigt när klockan ringde och jag ville i te kliva upp men att man var tvungen. Jonathan var bra seg att få upp ur sängen men att det gick bra till slut. Åkte till Ikea efter frukosten och handla. Hanna skulle handla bokhylla och hon hade tur att den fanns kvar :). Jag köpte en ny Matstol till skrutten så att nu sitter han som en prins i igen :). Maten och disken har man fått undan och nu är man bra seg och bara vill dova igentligen. Men att man får glatt hålla sig vaken en stund till i alla fall. Melodifestivalen är i dag och det ska bli spännande att titta på och se vilka som e med mm. Blir vell att man bloggar lite under det, gubben han grejar och det hörs också, för att han svär och gormar så man kan tro hela världen håller på att gå under. Men att det gör den ju inte. Hmm ytligare mer bevis på att vi är en bjudna för att det e tvunget. Så fort vi hade åkt så åkte spriten fram på bordet. Men innan vi åkte vidare för att fira så gick det inte att bjuda. Mm snyggt att bete sig när man e vuxen. Men sen kan jag ju å andra Sidan tycka att det inte passar att supa på ett barnkalas. Men det e jag det, och jag hade ju inte druckit utan david för jag får alltid köra :) eller ta hand om barnen vilket jag mer än gärna har. Blev bjudna på 30 års kalas och det ska bli kul, det ser man fram i mot. Men att frågan är vad man ska ge??? Funderar på att köpa en whisky och svetsa in. Hmm mm man får fundera lite på vad man ska hitta på. Måste kolla vilken helg mm det blir. Men att det fixar sig, är ju ett litet tag kvar tills det är :). Hanna ska också dit så att hon åker med oss och det ska bli kul. Nä fy vad jag e trött och sugen på att sova zzzzzzzz en stund.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela