lifeonsnippen.blogg.se

Här får ni följa med en fart fylld familj och vårat liv på landet. Följa oss i motgångar och framgångar å lite annat.

Kommentarer

Publicerad 2013-02-02 21:31:43 i

Inledningen på det hela inte så bra alls, känns tort.
1) david nja detta kunde du gjort bättre. Du kommer inte vidare

2) cookies n beans : inte eran stil alls och det lät ostadigt. Är det begravning dom ska på??

3) Jay Jay: herregud vad jag blir uttråkad. Tycker inte att denna låt ska vara med alls. Vem e han????

4) Mary n diaye: aldrig hört talas om henne, aaaa nu vet jag. Svårt att se henne i en sån här tävling. Nej nej nej nej nej. Känns som en cartoon network låt. Ser ut som färg glad banan

Inte till än ända låt än så länge har min son dansat och han dansar till det mesta annars. Hmm detta är inte vad jag hade väntat mig.

5) Eric gadd: mm se vad han kan nu då. Nä nu får det fan vara nog, inte ett dugg bra.

6) yohio: vad ska man tro?? Låten helt okej om man blundar och slipper se denna förvirrade Barbie docka som inte vet vad den ska vara. Suck

7) Anna : torr och sävlig som bara den. Och hennes kläder lika så.

8) Michel och Cajsa : en du hmm ja det kan funka vi får se? Nej nej inte ett dugg bra. Det känns inte ett dugg bra. Stel och tillgjord. Hör knapt vad hon sjunger mellan varven. Ser ut som om leendet är på klistrat. Nej tack!!!

Nu är det paus och det verkar kunna bli roligt. Mer ös nu och roligt. Men att danny platsar inte att vara med.

Måste säga att jag inte gillar nått i år och inte denna omgång. Får hoppas på att det bara blir bättre å bättre. Får hoppas på att Göteborg blir bra så att man kommer orka att lyssna igenom alla veckorna. Annars så finns det ju öron proppar att ha på öronen.

Jag rösta inte alls denna gång för det fanns fan inget att rösta på. Hur tänker dom? Detta är inte schlager längre det börjar bli något annat. Men att lik för bannat ska man se skiten. Säger som så att min dotter har ju inget missat utan hon har skonat öronen denna kväll.

Vinnar bidragen var vell dom bästa. Men att jag tycker ändå det e skit låtar. Har tittat runt i olika forum och jag tror nog att den hetaste frågan är om barbie dockan är bög eller inte???????

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela